Vezi cum arata Samsung Galaxy Note

Sambata, 03 Septembrie 2011, ora 16:08
2953 citiri
Vezi cum arata Samsung Galaxy Note

Targul IFA Berlin 2011 a inceput ieri si tine pana pe 7 septembrie. Miza e uriasa, locul I in industria care a batut petrolul pe Wall Street.

Primii care au spart gheata si si-au scos cele mai noi gadgeturi pe cat walk-ul de la IFA au fost cei de la Samsung.

Marea surpriza a coreenilor o reprezinta lansarea Samsung Galaxy Note, primul smartphone din lume cu un ecran mai mare de 5 inci - are 5,3.

De fapt, acest gadget se adreseaza celor care vor si tableta si telefon, un 2 in 1 practic si extrem de mobil. Daca te gandesti la el doar ca la un smartphone, cand il tii in mana pentru prima data s-ar putea sa ti se para un pic cam ciudat. Nu e incomod, dar e totusi mai mare decat un telefon obisnuit.

Insa aceasta senzatie o uiti in vreo 5 minute pentru ca are cu ce sa-ti fure ochii. La prima vedere, impresionant la telefonul-tableta de la Samsung este ecranul care are culori extrem de intense, vii. Asta si pentru ca Samsung a instalat pe Galaxy Note un display de tip HD Super AMOLED.

Fotografiile, filmele HD de pe Youtube sau cele facute cu telefonul au claritate superioara fata de smartphone-urile existente pe piata la ora aceasta.

Poti sa uiti si de pocket, Note are o camera de 8 megapixeli, care poate filma imagini video full high definition si face chiar si fotografii panoramice.

Pe timp de noapte, camera e ajutata de un flash de tip LED. Mai exista o camera de 2 megapixeli pe partea din fata a telefonului, pentru cei care doresc sa faca apeluri video sau sa tina conferinte online.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#samsung galaxy note, #samsung, #wall street , #stiri Samsung