Vrei un telefon 4G? Iata cele mai tari modele

Marti, 12 Iulie 2011, ora 00:22
4894 citiri
Vrei un telefon 4G? Iata cele mai tari modele

Intr-o lume a smartphone-urilor, tehnologia 4G este acum esentiala, asa ca producatorii de telefonie mobila fac miscari importante pentru a inlocui 3G cu 4G.

Avantajul este ca aceasta tehnologie va permite transferul de date la o viteza superioara, garanteaza o performanta mai mare in retea si asigura o experienta mai buna pentru utilizatorul final.

Tehnologia LTE (long term evolution - evolutie pe termen lung), cunoscuta si ca tehnologia 4G, a fost demonstrata si in Romania, urmand ca in viitorul apropiat sa se si implementeze. Compania care a dezvoltat aceasta tehnologie la noi in tara este Alcatel-Lucent, firma ce a demonstrat la inceputurile acestui an capacitatile noii retele.

Cum tehnologia 4G ia un avant de nestavilit, pentru a fi gata sa o imbratisati, trebuie sa aveti si un telefon pe masura. Iata astfel un top al celor mai tari telefoane 4G, realizat de PC World.

1. HTC Thunderbolt

Telefonul se poate lauda cu o viteze incredibila la Internet, un ecran mare, de 4,5 inchi, o memorie de 8GB pentru stocare si 768 MB RAM. De asemenea, are o camera de 8 MP si una secundara de 1,3 MP. Neajunsul sau este cel legat de baterie, care tine putin, avand in vedere ca are un acumulator standard, Li-Ion 1400 mAh.

2. Samsung Galaxy S II

De laudat este procesorul sau rapid, Dual-core 1.2GHz si camera de 8 MP, 3264x2448 pixeli, cu autofocus. Dezavantajele sale constau in faptul ca rezolutia ecranului nu este de ultima ora si ii lipseste un movie store. Bateria este ceva mai buna decat a modelului precedent, avand 1650 mAh.

Citeste continuarea pe ziare.com

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,...
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
#smartphone 4g, #smartphone, #telefoane, #tehnologi 4g, #telefonie mobila , #stiri Samsung