Dr. Rodica Ghionea, City Dent: Normalul economic se reseteaza constant

Sambata, 12 Ianuarie 2013, ora 00:00
5583 citiri
Dr. Rodica Ghionea, City Dent: Normalul economic se reseteaza constant

Dr. Rodica Ghionea, sefa clinicii de lux City Dent, are planuri mari pentru anul 2013, in ciuda vremurilor economice tulburi, pe care le traim.

Pentru ca pacientul este pe primul plan la City Dent, femeia de afaceri va continua si in acest an, sa investeasca in tehnologia de varf si sa reinventeze ideea de clinica stomatologica.

"City Dent a creat o ambianta moderna si avangardista, care sa creeze sentimentul pacientului ca se afla intr-un loc de relaxare exclusivist", a declarat Dr. Rodica Ghionea, intr-un interviu pentru Business24.

2012 a fost un an dificil sau fructuos pentru City Dent?

Ne aflam intr-o perioada in care normalul economic se reseteaza constant in segmentul serviciilor medicale. Companiile si institutiile din domeniul medical sunt fortate sa se redefineasca, incercand sa gaseasca raspunsurile potrivite pentru un viitor previzibil: pacienti ce isi manifesta direct/ferm dreptul de a alege cu privire la cei pe care ii considera ca raspund cel mai bine nevoilor lor particulare de sanatate si nu numai.

Consider ca, desi normalul economic se schimba, anul 2012 a fost un an bun pentru City Dent, pentru ca am continuat pe tot parcursul anilor sa oferim aceeasi calitate de top a serviciilor prestate, sa imbunatatim echipa de medici cu profesori vizitatori din afara tarii si, totodata, sa ducem la bun sfarsit toate proiectele desfasurate pe parcursul intregului an. Vom continua sa venim in intampinarea pacientilor cu ultimile noutati in stomatologie si cu tratamente de ultima generatie pentru a mentine sanatatea optima pacientilor nostri.

Ce cifra de afaceri ati avut in 2012?

Cifra de afaceri pe anul 2012 a respectat previziunile pe care le-am facut, deoarece am introdus in anul ce a trecut noi tehnici si proceduri, sustinute in plan tehnic de aparate medicale de ultima generatie la nivel mondial. Pentru anul 2013, am demarat deja proiecte care cu siguranta ne vor aduce rezultate si anul acesta si care vor dezvolta atat activitatea noastra medicala, dar si sociala.

Succesul City Dent se datoreaza intr-o masura considerabila si modului in care a fost targetata clinica, serviciile fiind destinate mai curand oamenilor de afaceri si romanilor care frecventeaza clinicile din strainatate, o nisa prea putin exploatata in Romania acum 11 ani. Care este povestea clinicii si ce anume v-a inspirat sa mergeti pe acest drum?

Clinica City Dent a fost creata pornind de la dorinta de a oferi celor ce iubesc luxul, servicii stomatologice la cele mai inalte standarde de excelenta in conditiile oferite de un spatiu High Class. In prezent, City Dent nu reprezinta doar un nume cu rezonanta in piata clinicilor stomatologice din Romania, ci si un stil de viata pe care il impartaseste cu clientii sai.

Asa cum am mai spus, City Dent a fost gandita pentru a oferi de asemenea o "experienta unica" pentru client. Aceasta experienta incepe din momentul intrarii in clinica si inseamna mult mai mult decat serviciile de calitate oferite de una dintre cele mai bune, daca nu cea mai buna echipa de specialisti in stomatologie estetica din Romania. City Dent a creat o ambianta moderna si avangardista, care sa creeze sentimentul pacientului ca se afla intr-un loc de relaxare exclusivist.

Am incercat sa atingem nivelul de lider in domeniul esteticii dentare, cu o echipa de medici specialisti pregatiti in Germania, Belgia si Franta.

Cum a evoluat industria stomatologica pe parcursul anului 2012? Care sunt perspectivele pentru 2013 pe piata romaneasca?

Progresele tehnologice in domeniul stomatologiei au atins un grad foarte inalt in ultimii ani. Daca facem putina istorie, ne gandim la aparitia implantului dentar (poate cea mai mare descoperire a ultimilor 20 de ani, care a dus la imbunatatirea calitatii vietii multor oameni care sufereau de probleme asociate cu lipsa dintilor), a microscopului dentar si a atator tehnici speciale pentru upgradarea cosmeticii dentare, pentru crearea unui zambet mai frumos si a unui aspect facial deosebit.

In 2013 imi propun ca CityDent sa devina prima optiune pe lista potentialilor pacienti pentru stomatologie, atingand nivelul de lider in domeniul esteticii dentare, cu o echipa de medici specialisti pregatiti in Germania, Belgia si Franta.

Vom continua sa investim in tehnici care in plan mondial sunt la nivel de pionierat. CityDent ofera pacientilor sai varful de tehnologie in stomatologie, astfel incat sa corespunda in permanenta standardelor de excelenta cu care acestia au fost obisnuiti pe parcursul celor 11 ani de existenta. Pentru noi, stomatologia reprezinta mai mult decat un serviciu reparator si profilactic. Ne-am extins si in domeniul serviciilor de estetica faciala si implicit dentara, dezvoltand astfel ramura de chirurgie estetica.

Sunteti o adepta a schimbarilor in viata personala la inceput de an nou, precum un alt regim de viata, mai mult timp cu familia? Credeti ca e un moment bun pentru astfel de schimbari?

Nu sunt adepta schimbarilor de "inceput de an", schimbarile le fac atunci cand simt si nu sunt legate strict de o perioada de timp. Fiecare dintre noi isi face planuri, atat pe plan profesional, cat si pe cel personal. Insa inainte de orice plan, imi doresc sanatate ca sa pot sa realizez tot ce mi-am propus anul acesta.

#strategie City Dent 2013, #planuri City Dent 2013, #Rodica Ghionea City Dent, #clinica City Dent , #Stiri Sanatate