Managerii din industria pharma se intalnesc la Forumul Industriei Farmaceutice 2014

Luni, 19 Mai 2014, ora 13:58
2138 citiri
Managerii din industria pharma se intalnesc la Forumul Industriei Farmaceutice 2014

Cei mai importanti oameni din companiile producatoare, importatoare si distribuitoare de medicamente, alaturi de autoritatile de resort, vor face o radiografie complexa a sistemului medical din Romania, in cadrul celei de-a cincea editii a Forumului Industriei Farmaceutice 2014.

Evenimentul are loc pe 29 mai 2014, la Hotel Howard Johnson, Bucuresti.

Dezbaterea isi propune o analiza lucida a provocarilor generate de situatia socio-economica si a efectelor acesteia asupra domeniului, asupra dinamicii pietei si business-ului cu medicamente, dar si o evaluare a sanselor reale de redresare a sistemului sanitar romanesc.

Sub tematica "Regandind viitorul - noi modele de business in pharma", agenda evenimentului propune subiecte de actualitate pentru domeniu, tangente tendintelor locale din industria farmaceutica pentru 2014-2015 si necesitatii optimizarii strategiilor de gestionare pe termen lung a sistemului de sanatate si a relatiei dintre industria farma si autoritatile publice.

O axa centrala a discutiilor Forumului Industriei Farmaceutice 2014 o va reprezenta bugetul alocat pentru acest an, evaluarea pentru lista de medicamente compensate si impactul pe termen mediu si lung a aprobarii sau a neaprobarii acestei liste, asupra sanatatii generale a populatiei si prin extensie asupra indicatorilor macroeconomici.

Dezbaterile vor viza si importanta utilizarii indicatorilor ce reflecta anii de viata castigati si calitatea vietii in procesul de luare a deciziilor din sistemul sanitar. Vor fi puse in discutie solutii pentru ameliorarea ratei morbiditatii-mortalitatii prin cresterea accesului spre terapie a tuturor pacientilor, impactand astfel direct asupra factorului de cost reprezentat de comorbiditati si numarul de spitalizari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#probleme industria pharma, #industria Farmaceutica 2014, #sistem sanitar romanesc , #Stiri Sanatate