Reteaua de farmacii DONA va investi 15 milioane de euro in redecorare

Joi, 24 Aprilie 2014, ora 15:57
2084 citiri
Reteaua de farmacii DONA va investi 15 milioane de euro in redecorare

Reteaua de farmacii DONA va investi 15 milioane euro in urmatorii 4-5 ani pentru redecorarea celor peste 240 de unitati pe care le detine in prezent la nivel national si vrea sa se extinda cu alte 60 de farmacii pana in 2016.

Prima farmacie redeschisa sub noul concept este DONA Liviu Rebreanu, cu program non-stop, investitia ridicandu-se la 50.000 de euro.

"Pana la sfarsitul anului vor fi gata peste 50 de farmacii strategice din Bucuresti si din tara. (...) Dincolo de obiectivele de imagine, eforturile de promovare urmaresc sustinerea planurilor ambitioase de dezvoltare, respectiv atingerea unui numar de 300 de farmacii pana la finalul anului 2016", se arata intr-un comunicat al companiei.

Potrivit sursei citate, farmaciile DONA se situeaza in top trei cele mai mari retele de farmacii din Romania, alaturi de Catena si Sensiblu.

"Dupa o perioada in care ne-am concentrat preponderent pe tot ceea ce inseamna servicii - pregatirea continua a farmacistilor, actualizarea preturilor in vederea cresterii accesibilitatii, extinderea retelei si oferirea unui portofoliu cat mai complet de produse si servicii de sanatate, a venit momentul sa improspatam si imaginea brandului", a declarat Ovidiu Wencz, directorul general al DONA.

Reteaua, administrata de compania S.I.E.P.C.O.F.A.R, are peste 1.500 de angajati si deserveste lunar mai mult de 1 milion de pacienti din toata tara. In 2012, compania a raportat o cifra de afaceri in scadere cu 4,6%, la 720 milioane lei (161,7 milioane euro), si a trecut pe pierdere, de circa 2,2 milioane lei.

S.I.E.P.C.O.F.A.R este controlata de omul de afaceri Eugen Banciu.

#investitii retea Dona, #reamenajare farmacii Dona, #farmacii Dona Bucuresti , #Stiri Sanatate