Basescu a semnat decretele de numire in functie a noilor ministrii

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 10:19
1526 citiri
Basescu a semnat decretele de numire in functie a noilor ministrii

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretele de revocare din functie a ministrilor Economiei, Finantelor, Comunicatiilor, Muncii, Transporturilor si Agriculturii si pe cele de numire in functie a ministrilor desemnati, precizeaza Mediafax.

Seful statului a semnat decretele de revocare din functie a ministrilor Economiei, Adriean Videanu, Finantelor, Sebastian Vladescu, Comunicatiilor, Gabriel Sandu, Muncii, Mihai Seitan, Transporturilor, Radu Berceanu, si Agriculturii, Mihail Dumitru, si de numire in locul acestora a ministrilor desemnati: Ion Ariton, Gheorghe Ialomitianu, Valerian Vreme, Ioan-Nelu Botis, Anca Boagiu, Valeriu Tabara.

Noii ministrii vor depune juramantul in fata sefului statului la ora 12.00, la Palatul Cotroceni, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.

Conform acesteia, inaintea depunerii juramantului, premierul Emil Boc va avea o intalnitre cu noii ministrii la Palatul Victoria.

Propunerile de remanieri au fost transmise de catre premierul Emil Boc sefului statului, joi seara. 

Conform decretelor semnate de catre seful statului, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Mihai Seitan si Gabriel Sandu au demisionat din functii, in timp ce Mihail Dumitru si Sebastian Vladescu au fost revocati.

#basescu, #decrete, #ministrii, #remaniere , #stiri Sebastian Vladescu