Dan Bittman: am vrut ca restructurarea sa inceapa cu mine

Marti, 01 Iunie 2010, ora 23:56
1499 citiri
Dan Bittman: am vrut ca restructurarea sa inceapa cu mine

Cantaretul Dan Bittman a declarat, pentru MEDIAFAX, ca si-a dat demisia, marti, din functia de consilier al ministrului Finantelor, spunand ca a vrut ca restructurarea sa inceapa cu el.

"Mi-am dat demisia, de astazi. Impreuna cu alti trei colegi din minister am decis sa ne dam demisiile, dat fiind vorba de aceasta restructurare.

Decat sa se tot spuna despre mine ca sunt angajat acolo pe banii contribuabililor, desi eu mi-am donat salariile, mai bine mi-am dat demisia. Este un moment bun pentru o astfel de decizie, am vrut sa inceapa restructurarea cu mine", a spus Dan Bittman.

El a precizat ca a discutat in mai multe randuri cu ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, despre demisia sa. "Am convenit impreuna ca, daca va fi cazul, o sa-mi dau demisia", a explicat Bittman. Cantaretul a mai spus ca a avut "o experienta foarte interesanta" la Ministerul Finantelor.

"Este o experienta fantastica sa ai sansa sa stai langa un ministru, sa vezi cum se iau deciziile", a spus Bittman. El nu exclude ca, la un moment dat, sa mai lucreze intr-o institutie publica, insa a precizat ca in momentul de fata nu are in plan acest lucru.

"Acum trebuie sa ma gandesc la altceva", a mai afirmat Dan Bittman. Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a decis sa reduca la jumatate numarul de consilieri, posturile ocupate de Dan Bittman si alti trei consilieri personali fiind restructurate de la 1 iunie. 

#dan bittman, #consilier, #vladescu, #finante, #demisie , #stiri Sebastian Vladescu