Sebastian Vladescu a acceptat propunerea pentru postul de ministru al Finantelor

Vineri, 18 Decembrie 2009, ora 11:51
1889 citiri
Sebastian Vladescu a acceptat propunerea pentru postul de ministru al Finantelor

Premierul desemnat, Emil Boc, i-a propus lui Sebastian Vladescu, vineri, sa preia postul de ministru al Finantelor in viitorul Cabinet, iar acesta a accepat, au declarat pentru Agentia MEDIAFAX, surse politice.

Sebastian Vladescu, al carui nume este vehiculat, alaturi de cel al lui Lucian Croitoru, pentru portofoliul Finantelor in viitorul Executiv, a discutat, vineri dimineata, la Guvern, cu premierul desemnat, Emil Boc, pe tema formarii viitorului Cabinet, transmite Mediafax.

Potrivit surselor citate, nominalizarea lui Sebastian Vladescu la Finante a fost luata in calcul inca din perioada in care se spera ca liberalii sa ia decizia de a intra la guvernare alaturi de democrat-liberali, acesta fiind apreciat pentru expertiza in domeniu.

Sebastian Vladescu a fost ministru de Finante in Cabinetul Tariceanu, din august 2005 pana in aprilie 2007, cand a devenit secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor, sase luni mai tarziu fiind eliberat din functie la cerere. El a fost secretar de stat la Finante si in 2000.

Sebastian Vladescu a fost negociatorul sef din partea Romaniei la privatizarea fabricii de automobile de la Craiova.

Pentru portofoliul Finantelor a fost vehiculat si numele lui Lucian Croitoru.

#sebastian, #vladescu, #ministru, #finante, #boc, #premier , #stiri Sebastian Vladescu