Sebastian Vladescu, rusinat de ce a facut in 2010

Marti, 21 Iunie 2011, ora 13:39
1421 citiri
Sebastian Vladescu, rusinat de ce a facut in 2010

Fostul ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, a afirmat ca desi este mandru de ce s-a intamplat in perioada 2005-2008, anul 2010 nu este unul demn de lauda. 

"Pot sa fiu foarte mandru de ce am facut in 2006 sau 2007 si dupa cum spunea domnul Varujan Vosganian, ar trebui sa imi fie rusine pentru ce am facut in 2010.

Eu sunt echilibrat vizavi de toate perioadele. Dezamagirile pe care le am vizavi de ce nu s-a intamplat in fiecare din acea perioada, sau de erorile care s-au produs, le-am mai manifestat", a spus Vladescu, potrivit Cotidianul.

Acesta este de parere ca Romania are in continuare o economie impartita in doua zone.

"O zona in care incepem sa fim europeni si in care incepem sa fim eficienti si acolo se vede in cresterea exporturilor si in imbunatatirea structuri economiei romanesti. Si o zona in care suntem de foarte multe ori, sa spunem preindustriala. Si asta este agricultura romaneasca", a spus fostul ministru de Finante.

Vladescu afirma ca peste un milion de familii nu contribuie la PIB-ul Romaniei aproape cu nimic. 

Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Statisticile oficiale arată că România are una dintre cele mai semnificative diaspore din UE, raportat la populația rezidentă a țării. Pentru fiecare patru persoane care locuiesc în...
#sebastian vladescu, #agricultura, #ministru finante, #finante, #pib , #stiri Sebastian Vladescu