Videanu, Seitan si Vladescu au primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare

Marti, 22 Decembrie 2009, ora 13:26
1105 citiri
Videanu, Seitan si Vladescu au primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare

Comisiile reunite din cele doua Camere ale Parlamentului au dat azi aviz favorabil pentru ministrul Finantelor Publice,Sebastian Vladescu, ministrul Economiei, Adriean Videanu si cel al Muncii, Mihai Seitan, potrivit NewsIn. 

Ministrul desemnat al finantelor publice, Sebastian Vladescu, a primit marti aviz favorabil in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament, cu 36 voturi pentru, 2 impotriva si nicio abtinere.

Ministrul desemnat al Economiei, Adriean Videanu, a primit marti aviz favorabil din partea Comisiilor economice, de industrii si pentru privatizare din cele doua Camere ale Parlamentului, cu 39 de voturi pentru si 17 impotriva.

Ministrul desemnat al Muncii, Mihai Seitan, a primit, marti, aviz favorabil in comisiile reunite de Munca si Egalitate de Sanse din Parlament, cu 38 voturi pentru, 17 impotriva si 3 abtineri.

Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu a votat in favoarea numirii lui Seitan, in vreme ce liderul PNL Ludovic Orban a votat impotriva. 

Ministrul desemnat al Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a primit marti aviz favorabil in comisiile reunite de administratie publica si agricultura din Parlament, cu 53 de voturi pentru, 8 impotriva si nicio abtinere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comisii, #parlamentare, #seitan, #videanu, #vladescu , #stiri Sebastian Vladescu