Viorica Rosca, in locul lui Andrei Gheorghe

Miercuri, 03 Martie 2010, ora 22:50
1562 citiri
Viorica Rosca, in locul lui Andrei Gheorghe

Viorica Rosca, specialist PR si asociat al Multimedia Political Communication, unde colaboreaza cu consultantul politic Dan Andronic, a fost numita consilier pe probleme de comunicare al ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, in locul lui Andrei Gheorghe.

Ordinul ministrului Finantelor pentru numirea in functie va intra in vigoare joi. Rosca a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA si este autor sau coautor al mai multor volume de comunicare politica si relatii publice.

Noul consilier de comunicare al ministrului Finantelor Publice este doctor in sociologia comunicarii, titlu obtinut in 2005, la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, cu lucrarea "Mediatizarea discursului electoral si imaginea publica a candidatilor".

La finele saptamanii trecute, Ministerul Finantelor Publice a anuntat ca Andrei Gheorghe nu mai este consilier al ministrului Vladescu, functie pe care a ocupat-o pentru mai putin de doua luni. Ministerul nu a facut nicio alta precizare in legatura cu acest subiect.

Decizia a fost anuntata la o zi dupa ce Gheorghe a facut declaratii pe tema culorii violet, predominanta la noul site al Ministerului Finantelor.

Andrei Gheorghe a fost numit la inceputul lunii ianuarie consilier al ministrului Finantelor, responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare. 

#finante, #minister, #rosca, #sebastian, #viorica, #vladescu , #stiri Sebastian Vladescu