Vladescu a cerut demisia secretarului de stat Adrian Radulescu

Joi, 13 Mai 2010, ora 13:28
1404 citiri
Vladescu a cerut demisia secretarului de stat Adrian Radulescu

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii Adrian Radulescu a declarat joi, la un seminar, ca ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, i-a cerut demisia intr-o intalnire pe care au avut-o anterior cu sindicatele din agricultura, pe motiv ca a blocat fondurile catre fermieri.

Sebastian Vladescu a declarat dupa intalnirea pe care a avut-o cu reprezentantii sindicatelor din agricultura si din Ministerul Agriculturii ca pana vineri va debloca platile pe cap de animal, restante din 2009.

Radulescu a afirmat ca ministrul Finantelor l-a gasit pe el vinovat pentru blocarea acestor bani si ca i-a cerut demisia in cadrul intalnirii avute la Ministerul Agriculturii.

"Vladescu ne-a reprosat ca nu i-am cerut, iar eu i-am explicat ca nu am cerut deschiderea creditarii, pentru ca s-a terminat plafonul de subventii pe trimestrul al doilea si i-am cerut majorarea acestuia din diminuarea plafoanelor pe trimestrele trei si aptru", a spus Radulescu.

El a adaugat ca unul dintre reprosurile lui Vladescu este si faptul ca primesc subventii ferme care nu mai au animale de cativa ani.

"Una din probleme o reprezinta subventia pe cap de vaca, pentru ca mi s-a reprosat ca sunt acordate subventii pentru 4.280 de ferme care nu mai au vaci", a precizat secretarul de stat in MADR.

#vladescu, #secretar, #stat, #adrian, #radulescu, #demisie , #stiri Sebastian Vladescu