Vladescu: Majorarea taxelor si impozitelor pana la sfarsitul anului este exclusa

Miercuri, 26 Mai 2010, ora 23:17
1247 citiri
Vladescu: Majorarea taxelor si impozitelor pana la sfarsitul anului este exclusa

Majorarea taxelor si impozitelor pana la sfarsitul acestui an reprezinta o varianta exclusa, deoarece Guvernul dispune si de alte masuri de ajustare bugetara, precum diminuarea suplimentara a cheltuielilor materiale, a declarat, miercuri, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, potrivit Mediafax.

"Din punctul meu de vedere, in acest moment este exclusa. In conditii normale, ceea ce inseamna ca Romania va ramane in zona de crestere economica definita in scrisoarea de intentie, nu vom avea nevoie sa majoram taxele si impozitele pana la sfarsitul anului.

Este vorba de o ajustare bugetara diferita de cea care am operat-o in acest moment. Putem sa taiem suplimentar de la cheltuieli materiale, deci exista solutii, nu este nimic dramatic", a spus Vladescu.

Scrisoarea de intentie convenita cu FMI si aprobata miercuri de Guvern prevede ca daca masurile de reducere a cheltuielilor se dovedesc insuficiente pentru a atinge tinta de deficit, vor fi luate masuri suplimentare, inclusiv de majorare a impozitelor si taxelor. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vladescu, #taxe, #impozite, #majorare, #cheltuieli , #stiri Sebastian Vladescu