Vladescu: Nu imi dau demisia!

Joi, 17 Iunie 2010, ora 14:44
1710 citiri
Vladescu: Nu imi dau demisia!

Ministrul finantelor publice, Sebastian Vladescu, a declarat, joi, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca nu va demisiona din Executiv, precizand ca in sedinta de Guvern de miercuri nu s-a discutat nici despe o eventuala remaniere si nici despre comasarea ministerelor, transmite NewsIn.

"Raman, nu mi s-a cerut demisia, nu am un motiv in acest moment sa-mi dau demisia si cred ca in acest moment o discutie despre remaniere, dupa ce am depasit faza unui risc de dezechilibru politic, este nepotrivita, pentru ca in acest moment trebuie sa mergem inainte cu aplicarea acordului cu FMI si Comisia Europeana. Este vital sa implementam acest acord.

Iar discutiile despre remaniere - cine va fi, in ce post - cred ca nu sunt potrivite in acest moment", a precizat Vladescu.

El a adaugat ca in sedinta de guvern de miercuri nu a fost nicio discutie pe tema remanierii.

"Nu s-a discutat ieri (miercuri - n.r.) in guvern absolut nicio secunda despre remaniere, despre plecarea cuiva, despre venirea cuiva (...)

Primul ministru nu a abordat aceasta tema, nu a fost nici o discutie pe aceasta tema si, repet, nu cred ca in acest moment o remaniere ar avea vreo utilitate", a spus ministrul.

Vladescu a mai adaugat ca nici despre comasarea ministerelor nu s-a discutat la sedinta Executivului, ci numai "despre eficientizarea activitatii ministerelor, despre o mai buna organizare a ministerelor, despre ministere cu o alta structura".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#vladescu, #demisie, #ministru, #finante , #stiri Sebastian Vladescu