Marii retaileri, deranjati de solutia lui Ilie Sarbu

Luni, 06 Aprilie 2009, ora 00:31
2214 citiri
Marii retaileri, deranjati de solutia lui Ilie Sarbu

Asociatia Marilor Retele Comerciale este "profund ingrijorata" de afirmatia ministrului Agriculturii, Ilie Sarbu, care a sugerat investitorilor din retail ca pot "sa isi inchida halele si sa le mute unde vor gasi loc", pozitie care nu onoreaza un inalt demnitar.

"Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR) ia nota cu stupoare de ultimele declaratii ale Ministrului Agriculturii, domnul Ilie Sarbu, aparute in presa in data de 2 aprilie, prin care sugereaza investitorilor din retail ca pot sa isi inchida halele si sa le mute unde vor gasi loc.

Ne exprimam profunda ingrijorare cu privire la pozitia public exprimata de domnul ministru fata de unul dintre cele mai dinamice sectoare din ultimii ani din Romania, pozitie care nu onoreaza un inalt demnitar al Guvernului Romaniei.

Reamintim ca investitiile directe ale marilor retele comerciale din Romania depasesc 1,1 miliarde euro numai la nivelul anului 2008 si nu se limiteaza la simple hale de depozitare, ci la forme de comert modern, in conformitate cu standardele Uniunii Europene, in care lucreaza si isi asigura existenta peste 50.000 de romani", se spune in comunicatul Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR).

Asociatia reuneste cei mai mari jucatori care opereaza pe piata de retail din Romania si are ca membri Cora, Carrefour, Auchan, Kaufland, real,-, Selgros, Metro Cash & Carry, Billa, La Fourmi, Mega Image, Artima, Profi, Penny Market, Praktiker, Bricostore, Baumax, Dedeman, Altex, Domo, Flanco, Mobexpert si Diverta.

Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
#retailer, # sarbu, # criza , #stiri Selgros