Coletele Fan Courier vor fi sortate cu ajutorul unui sistem livrat de Siemens

Joi, 04 Martie 2010, ora 11:50
2748 citiri
Coletele Fan Courier vor fi sortate cu ajutorul unui sistem livrat de Siemens

Siemens Mobility, divizie din cadrul Siemens Romania, va livra anul acesta pentru firma de curierat Fan Courier o linie automata de sortare colete, pentru noul sau centru de logistica, in care Fan Courier a investit suma totala de 15 milioane de euro, au declarat joi reprezentantii companiei.

Noul centru de logistica al Fan Courier se intinde pe o suprafata de 29.000 metri patrati, cuprinzand o hala de 6.000 de metri patrati, 80 de porti de descarcare, dintre care patru pentru trailere mari, si un corp administrativ de patru niveluri plus parter. Constructia noului sediu central va fi finalizata in luna iunie a acestui an.

Constructia noului sediu central va fi finalizata in luna iunie a acestui an.

Sistemul de sortare va fi produs in Germania si va fi predat pana la sfarsitul anului 2010. Noul sistem furnizat de Siemens poate sorta automat pana la 9.000 de colete pe ora.

"Ne-am dorit foarte mult sa perfectionam modul in care facem curierat si an de an am progresat (...) Fan Courier va avea prima si singura linie automata de sortare de colete din Romania", a declarat directorul general al Fan Courier, Mihai Neculai.

In plus, fata de livrare, instalare si punerea in functiune, comanda contine si un contract de service pe o perioada de cinci ani.

"Echipamente similare de sortare scrisori sunt deja instalate de catre Siemens la sute de oficii postale din intreaga lume, printre care sunt si Ungaria si Bulgaria", a declarat directorul Diviziei Siemens Mobility, Christian Serjannis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#courier, #euro, #fan, #milioane, #proiect, #siemens , #stiri Siemens