Siemens Incorporabile. Design exlcusivist pentru un stil de viata modern.

Joi, 29 Iunie 2006, ora 13:02
896 citiri

Siemens Electrocasnice, liderul european in domeniul electrocasnicelor incorporabile, a lansat in aceasta luna gama exclusivista de produse Siemens Incorporabile.Noile electrocasnice se adreseaza unor persoane moderne, cu un stil de viata dinamic, preocupate de aspectul si functionalitatea spatiilor in care locuiesc sau muncesc, interesate de inovatiile in tehnologie si design si care isi doresc sa fie eficienti in tot ceea ce intreprind, inclusiv in activitatile casnice.

Tuturor acestora Siemens le ofera solutii de ultima ora pentru interioare moderne si deosebit de sofisticate. Prin introducerea unor produse unice pe piata, Siemens stabileste noi standarde in domeniu si lanseaza trend-uri de design si functionalitate. Gama de electrocasnice incorporabile de la Siemens se caracterizeaza printr-un design inedit, prin inovatie tehnologica, performanta si fiabilitate si se adreseaza celor interesati in a-si transforma mediul de lucru din bucatarie intr-un spatiu cu totul aparte si de a integra zonele functionale cu cele de relaxare din locuinta.

Gama Siemens Incorporabile cuprinde intreaga serie de electrocasnice de bucatarie, cuptoare, frigidere, masini de spalat vase, hote si plite electrice si presupune o proiectare dedicata a spatiului, astfel incat toata aparatura sa se muleze si sa se integreze perfect in arhitectura bucatariei, iar spatiul functional sa fie exploatat la maxim. In plus, produsele propuse de Siemens inseamna reducere de timp si efort pentru cei care isi doresc solutii simple si eficiente.

Printre cele mai fascinante produse electrocasnice incorporabile ale gamei se afla Cuptorul liftMatic, cea mai recenta inovatie de la Siemens, care prezinta un concept revolutionar in domeniul electrocasnicelor A- cuptorul este actionat pe verticala, astfel incat vesela aflata in

interior devine usor accesibila si se evita in acest mod riscurile de lovituri si arsuri A- toate acestea printr-o simpla apasare de buton.

Plitele cu inductie din gama Siemens reprezinta solutia ideala pentru cei grabiti, oferind economie de timp si energie. Functia powerBoost permite o incalzire de doua ori mai rapida a plitei si, in consecinta, diminueaza timpul de fierbere. Inovatia acestui produs consta insa, in primul rand, in sistemul de inductie care presupune incalzirea continutului vasului prin generarea unui camp magnetic. Astfel, plita ramane rece chiar si in timpul functionarii, iar gatitul devine mai sigur ca niciodata.

Un alt produs exclusivist si inedit oferit de Siemens este hota cu DVD, care infrumuseteaza prin imagine si sunet experienta gatitului. Datorita DVD player-ului incorporat in hota, de acum inainte nu veti mai rata nici o secventa din filmul preferat, pe care puteti sa-l urmariti in timp ce gatiti.

Ultima generatie de masini de spalat vase de la Siemens este prevazuta cu sistemele touchControl A- operare prin senzori integrati in panoul de control - si aquaVario - jetul de apa este reglat automat in functie de gradul de murdarire a veselei aflata inauntru.

Marca Siemens se caracterizeaza prin efortul depus in a atinge perfectiunea tehnica, functionala si estetica. Produsele noii game sunt cu adevarat unice atat din punct de vedere tehnologic, cat si ca design. Prin gama propusa, Siemens transforma utilizarea aparatelor electrocasnice intr-un mod de viata si ne ofera in permanenta solutii care sa ne infrumuseteze si sa ne usureze viata, creand o lume a tehnologiei si a designului care depaseste orice dorinta.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei