Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Zapp aduce conexiunea la internet in randul taximetristilor din aeroportul Henri Coanda

Zapp aduce conexiunea la internet in randul taximetristilor din aeroportul Henri Coanda
Compania de telefonie mobila Zapp a lansat in incinta aeroportului international Henri Coanda servicii de internet de mare viteza in 100 de masini de taxi.Serviciul oferit este foarte simplu de utilizat si este bazat pe tehnologia Hot Spot.

Clientii nu au nevoie de un card de date, soft sau cunostinte tehnice pentru a beneficia de o conexiune mobila broadband. Practic, orice aparat wireless de tipul laptop, telefon mobil, Palm sau PDA poate fi conectat cu usurinta la sistemul Zapp, beneficiind imediat de o conexiune la internet de mare viteza.

Aceste retele in miscare sunt conectate la Internet cu ajutorul unui router mobil si a unui modem care comunica cu reteaua EV DO Zapp, disponibila pe toata raza orasului Bucuresti si in alte 61 de orase din Romania. "Viteza de transmitere a datelor este de pana la 2,4 Mbps oferind utilizatorilor acces la email, date, jocuri, chat , Internet banking sau la orice alta activitate pe care o efectueaza in mod normal si frecvent cand sunt online si toate acestea in timp ce calatoresc intre doua destinatii", a completat Mircea Girbovan.

Primele zece minute de acces sunt gratuite, iar apoi tariful este de doi dolari pe ora. Cardurile pre-platite pot fi achizitionate din taxiuri.

Zapp este singurul operator de telefonie mobila din Romania care ofera servicii de comunicatii complet integrate, dezvoltate pe o retea (CDMA2000 in banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltata si exploatata comercial de catre compania de telecomunicatii americana QUALCOMM. Zapp face parte dintr-un grup detinut de Qualcomm, lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, si Omnia Holdings Ltd, fond de investitii din Orientul Mijlociu.

BloombizTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 800 ori