Conturi Gmail fara invitatie

Vineri, 16 Februarie 2007, ora 12:11
1141 citiri

Serviciul de email Google, Gmail, permite utilizatorilor sa isi faca cont direct pe Google, fara a mai fi nevoiti sa primeasca invitatie de la un alt utilizator Gmail, a relatat site-ul de specialitate Tech2.

Interfata Gmail este disponibila in peste 40 de limbi, precum: engleza, araba, olandeza, franceza, germana, greaca, ebraica, hindi, italiana, japoneza, coreana, rusa, sarba, chineza moderna si traditionala, spaniola, sau turca. De asemenea, pentru serviciul de mesaje instant, Google a introdus mai multe emoticon-uri.

In anul 2004, cand s-a lansat serviciul Gmail, utilizatorii se inscriau numai pe baza de invitatie. In prezent Google pare pregatit sa aiba mai multi utilizatori pentru a concura cu rivalii sai Yahoo! mail si Hotmail.

Reprezentantii Google au declarat ca au decis sa renunte la inscrierea pe baza de invitatii pentru ca este mai bine pentru utilizatori. In prezent, Google se concentreaza pe nevoile utilizatorilor. Cu toate acestea, serviciul de email va mai ramane in varianta beta. Recent Gmail a fost renumit Google Mail in Marea Britanie si in Germania.


Bloombiz