White Image consiliaza politica de comunicare prin email a companiei netBridge

Luni, 19 Iunie 2006, ora 13:57
989 citiri

White Image impreuna cu netBridge, vor analiza si imbunatati politica de comunicare prin email a celor mai importante servicii online autohtone.Serviciile de consultanta oferite de White Image vizeaza analiza si imbunatatirea comunicarii prin email cu utilizatorii serviciilor netBridge si au ca prim pas realizarea unui audit complet al acestor procese la nivelul tuturor serviciilor oferite.

Auditul White Image va analiza mijloacele de interactiune intre utilizatorii serviciile netBridge si newsletterele creat de netBridge pentru acestea, precum si sistemele folosite pentru gestiunea acestor newslettere, inclusiv reputatia in ceea ce priveste trimiterea de emailuri si indicatorii de livrare a newsletterului in Inbox (servicii oferite in exclusivitate de White Image in Romania).

A"Oferirea de consultanta unei companii de talia netBridge reprezinta o recunoastere a eforturilor White Image de a promova cele noi tehnologii in email marketing si crearea unuia dintre cele mai performante sisteme de email marketing intelligence si relationship managementA" declara Andrei Georgescu A- Managing Director White Image Loylaty Solutions

A"Nici un alt furnizor de solutii de email marketing cu exceptia White Image nu a putut demonstra ca are know-how-ul necesar sa administreze volumul de emailuri administrat de netBridge. Experienta White Image de administrare a unor newslettere complexe catre baze de date mari si tehnologia customizabila au reprezentat atuul care i-a recomandat pentru a porni aceasta colaborareA" declara Orlando Nicoara A-Director General netBridge.

Avand in vedere faptul ca numarul de utilizatori de servicii pe Internet este in continua crestere in ultimii ani, se simte tot mai mult nevoia unui control profesional al acestor servicii. Cerintele clientilor se diversifica, necesitand o atentie sporita in special in ceea ce priveste comunicare prin email, comunicare ce ridica o serie de probleme specifice.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei