5 predictii pentru retelele de socializare in 2012

Duminica, 01 Ianuarie 2012, ora 16:09
3693 citiri
5 predictii pentru retelele de socializare in 2012

Cum se va comporta Twitter in anul nou? Google va renunta la Google+? Va aparea un concurent pentru Facebook? Iata doar cateva intrebari care au nevoie de un raspuns, mai ales avand in vedere ca in 2012 retelele de socializare vor juca un rol si mai mare in viata internautilor decat pana acum.

CNET a intocmit o lista de cinci predictii pentru retelele sociale:

1. Raspandirea accesarii retelelor sociale de pe telefoanele mobile inseamna vesti bune pentru toata lumea. In SUA, majoritatea consumatorilor vor avea in curand cel putin un smartphone, si cifrele sunt in crestere si in celelalte colturi ale lumii. Noile dispozitive ce ii tin in permanenta conectati pe utilizatori la ce se intampla cu reteaua lor de prieteni sunt mana cereasca pentru retelele de socializare.

Smartphonurile stiu cine esti, care sunt prietenii tai, si, in curand, ce cumperi si de unde - aici va incepe urmatoarea faza a retelelor de socializare. Tot mai multe companii, dintre care unele mici precum Path si Milk, vor folosi reteaua Facebook pentru a conecta oamenii si afacerile in noi moduri.

Citeste mai multe despre 5 predictii pentru retelele de socializare in 2012 pe Ziare.com.

#retele socializare, #retele socializare 2012, #predictii 2012, #Facebook Twitter , #Retele sociale