Actiunile Zynga au "urcat la cer". Cresterea se datoreaza speculatiilor

Miercuri, 18 Ianuarie 2012, ora 17:52
1212 citiri
Actiunile Zynga au "urcat la cer". Cresterea se datoreaza speculatiilor

Actiunile Zynga, compania care produce jocuri pentru platformele online, au inregistrat o crestere spectaculoasa in aceasta saptamana, pe fondul speculatiilor ca Zynga s-ar putea extinde pe domeniul jocurilor online de noroc.

Zynga ar putea intra pe segmentul jocurilor online de noroc, dupa ce guvernul SUA a anuntat ca ar putea legaliza acest lucru, se arata intr-o nota citata de Business Insider.

Mai multe schimbari recente in legislatia americana ar putea facilita accesul producatorilor de jocuri pe segmentul jocurilor online de noroc, inclusiv pe retelele de socializare, precum Facebook. Retelele de social media reprezinta o mina de aur pentru producatorii de jocuri.

Actiunile Zynga au crescut cu 15 procente in aceasta saptamana, crestere datorata speculatiilor potrivit carora Zynga va putea produce jocuri de noroc. Zynga, gigantul producator de jocuri pentru Facebook, a anuntat ca a avut o cifra de afaceri de 306,8 milioane de dolari pe al treilea trimestru al anului. Suma reprezinta doar 80% din cifra raportata pentru aceeasi perioada a 2010.

#Facebook Zynga, #Zynga actiuni, #zynga dezvoltator jocuri facebook , #Retele sociale