Facebook are casa noua de 250 de milioane de dolari

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 20:03
1310 citiri
Facebook are casa noua de 250 de milioane de dolari

Facebook a investit 250 de milioane de dolari pentru noul sediu central, amplasat in Menlo Parl, California. Cladirea a apartinut, initial, companiei Sun Microsystems.

Unul dintre managerii companiei, John Tenanes, a adaugat intr-un post pe pagina sa personala de Facebook ca noul sediu stimuleaza creativitatea si socializarea, tinand cont de faptul ca toate birourile sunt deschise, scrie Bloomberg.

"Am vrut sa pastram o ambianta onesta si materialele industriale, clasice, pentru ca vrem sa dam locului un look electric", a declarat Everett Katigbak, designerul Facebook. Mai mult de 2.000 de angajati s-au mutat la noul sediul al companiei, din apropiere de Paolo Alto.

Toate proprietatile care pot fi achizitionate, pentru a putea constitui sediu de firma pentru companiile de internet inregistreaza o cerere in continua crestere, din partea investitorilor, mai scrie Bloomberg.

Planul mutarii sediului a fost facut public in februarie, cand oficialii companiei au declarat ca doresc sa se mute in fostul sediu al Sun MicroSystems, de pe Network Drive, transformat, odata cu venirea Facebook, in Hacker Way.

#sediu facebook, #investitie sediu facebook , #Retele sociale