Google+: Britney Spears, cel mai urmarit utilizator

Vineri, 24 Februarie 2012, ora 12:35
1620 citiri
Google+: Britney Spears, cel mai urmarit utilizator

Cantareata Britney Spears a depasit recent doua milioane de fani pe pagina sa din reteaua sociala Google+ si are in continuare cel mai popular cont de Google+.

Britney Spears a ajuns la doua milioane de fani in doar doua luni de cand atinsese pragul de un milion de urmaritori. Artista a reusit sa atraga, deci, peste 30.000 de fani pe zi, potrivit The Next Web.

In ciuda recordului de pe Google+, Britney Spears are o baza mult mai larga de fani pe Facebook (17,3 milioane) si pe Twitter (13,2 milioane) si adesea publica aceeasi informatie pe toate cele trei platforme. Fanii care sperau sa discute prin intermediul chat-ului video cu Britney Spears au fost pana acum dezamagiti, caci artista inca nu a folosit Google+ hangout.

Reteaua sociala Gooogle+ a inregistrat cresteri impresionante, chiar si luand in considerare faptul ca a fost ajutata de celelalte pagini si servicii Google.

Google+ a reusit sa stranga 10 milioane de utilizatori in doar 16 zile. Cele mai recente statistici, din decembrie 2011, arata ca Google+ a atins 90 de milioane de membri inregistrati.

Echipa de comunicare care se ocupa de imaginea lui Britney Spears are multa treaba. Artista nu numai ca este foarte urmarita in Google+, dar si urmareste, la randul ei, peste 4.000 de utilizatori.

Rata de implicare a fanilor lui Britney este impresionanta. Articolele sale atrag peste 100 de comentarii, 300 de recomandari +1 si 25 de redistribuiri, asa cum arata statisticile Allmyplus.

Lista cu cei mai urmariti utilizatori ai Google+, pe care Spears o conduce, contine si alte celebritati, dar si doi oficiali ai Google - directorul executiv Larry Page si directorul executiv al retelei, Vic Gundotra.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, s-a alaturat recent retelei si a folosit inclusiv serviciul video.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#britney spears google plus, #reteaua sociala google, #social media britney spears, #google vs facebook , #Retele sociale