LinkedIn lanseaza o aplicatie pentru iPad

Joi, 26 Aprilie 2012, ora 10:31
1145 citiri
LinkedIn lanseaza o aplicatie pentru iPad

LinkedIn, cea mai mare retea de socializare profesionala din lume, a lansat o aplicatie pentru iPad, impreuna cu versiuni imbunatatite ale aplicatiilor pentru iPhone si Android.

Versiunea pentru tableta iPad este total diferita de site-ul LinkedIn, fiind asemanatoarea unei arhive de stiri sociale.

Aplicatia a fost gandita dupa ce s-a constatat ca utilizatorii iPad se conectau la reteaua LinkedIn dimineata si seara. Compania a dorit ca acestia sa-si inceapa si sa-si termine ziua cu LinkedIn, potrivit Mashable.

Interfata aplicatiei este simpla cu numai trei optiuni: update-uri, profil si inbox. Daca primele doua optiuni nu aduc nimic nou, update-urile creeaza impresia unei retele Flipboard. Utilizatorul poate vedea povestile prietenilor sai, frumos expuse, ca si noutatile din vietile acestora.

Aplicatia aduna si detalii despre evenimentele din ziua urmatoare, preluate de pe Google Calendar si Exchange Calendar.

LinkIn are 150 milioane de utilizatori si peste 22% din traficul de pe LinkedIn se face prin intermediul telefonul mobil. In urma cu un an, traficul de acest tip avea o ajungea la numai 8%.

Pentru 2012, LinkedIn si-a propus un profit de 155 - 165 milioane de dolari si venituri de 840 - 860 milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#LinkedIn aplicatie iPad, #LinkedIn aplicatie iPhone , #Retele sociale