Ping pong de procese intre Facebook si Yahoo

Miercuri, 04 Aprilie 2012, ora 10:31
1316 citiri
Ping pong de procese intre Facebook si Yahoo

Facebook a dat in judecata Yahoo!, acuzand portalul de Internet ca a incalcat mai multe brevete ale sale, la mai putin o luna de cand Yahoo! a dat in judecata Facebook.

Yahoo! a depus, la un tribunal din California, o plangere impotriva Facebook, acuzand compania ca a violat 10 dintre brevetele sale, potrivit Mashable.

Facebook, cea mai mare retea sociala din lume, a lansat un contra-atac, depunand, la randul sau, plangere impotriva Yahoo! pentru violarea brevetelor.

"Am precizat de la inceput ca ne vom apara viguros impotriva plangerii Yahoo!, iar astazi am raspuns, demarand o procedura care acuza Yahoo! de violarea a 10 dintre brevetele noastre", a afirmat directorul juridic al retelei sociale, Ted Ullyot.

Facebook a depus plangere ca raspuns la "decizia Yahoo! de a ataca unul dintre partenerii sai si de a acorda prioritate proceselor in instanta in defavoarea inovatiilor", a adaugat el.

Creata in 1995, cu noua ani inainte ca retelele sociale sa se impuna, compania Yahoo! sustine, in plangerea sa, ca o parte din tehnologia care sta la baza Facebook fusese deja utilizata Yahoo!.

#Facebook proces Yahoo, #Facebook brevete Yahoo , #Retele sociale