Sase modalitati prin care poti sa te mentii in topul social media

Duminica, 08 Iulie 2012, ora 18:06
1464 citiri
Sase modalitati prin care poti sa te mentii in topul social media

Pentru a avea succes in lumea social media, trebuie sa te reinventezi permanent si sa fii mereu la curent cu schimbarile acestui intreg ecosistem. De la retelele sociale la "socializarea" fizica, Cara Friedman ne invata cum sa stam conectati la tot ceea ce conteaza.

Cara Friedman ne da sfaturi utile despre cum si ce anume trebuie sa faci pentru a fi si a te mentine in topul retelelor sociale, indiferent ca este vorba de persoane fizice sau companii. Cara Friedman este presedinte la Likeable Community College, un program de training in social media pentru manageri si alti oameni implicati in acest fenomen, scrie Mashable.com.

Ca sa ai parte de succes trebuie sa fii mereu la curent cu schimbarile care apar in social media, asta pentru ca, tot ceea ce stii despre Facebook si Twitter astazi, peste sase luni va fi complet diferit.

Deci, esti pregatit sa faci fata provocarilor? Iata sase moduri prin care sa fii mereu in topul celor mai accesate conturi din social media:

Bloguri

Sunt sute de bloguri concentrate pe social media. Pastreaza-ti zambetul si incearca sa fii prezent macar 20 de minute in fiecare zi ca sa fii al curent cu ce se intampla in social media. Aboneaza-te la blogurile care fac update zilnic si care ofera continut in social media si tehnologie. Ar trebui ca urmatoarele bloguri sa fie in lista scurta pe care o verifici zilnic: SocialTimes, Social Media Examiner, TechCrunch si SocialMediaToday.

Seminariii web

Astfel de seminarii sunt oferite de diverse agentii si reprezinta o buna oportunitate sa fii la curent cu ce se intampla in social media. Poti afla de ele de pe Twitter sau sa te inregistrezi pe siteuri care prezinta evenimente de acest gen. Poti gasi un ajutor in webinarlistings.com.

Discutii la moda

Este eficient sa citesti blogurile dimineata la cafea, insa informatia zboara repede in mediul online, asa ca fii atent la diversele teme de discutie care tot apar pe Twitter. In primul rand, asigura-te ca ti-ai setat contul de Twitter in asa fel incat sa primesti stirile. Astfel, poti scapa de diversele discutii, care, de fapt sunt incercari de publicitate. Iar daca esti incepator in domeniul acesta, incearca whatthetrend.com pentru explicatii pe larg.

Newslettere

Mailul a inceput sa devina, in ultimii ani, locul favorit al mesajelor spam, insa nu toate sunt asa, iar unele chiar te pot anuta in activitatea zilnica. As ca, SmartBrief.com si SocialFlesh.com sunt doua ustensile interesante.

Tweet-uri si intalniri fizice

Chiar daca te intalnesti cu o persoana, fizic sau doar virtual, dialogul cu celalalte te va tine cu picioarele pe pamant, te va ajuta sa anticipezi urmatoarea miscare si sa investi multe despre cel sau cei cu care intri in contact. Deci, pentru inceptu fa-ti un cont pe Meetup.com.

Training si certificare

Daca ai planuri serioase legate de autoeducatie in spatiul social, poti lua in considerare inscrierea intr-un program de training sau certificare in domeniul asta. Daca vrei sa inveti sase luni, ori sa aprofundezi, incearca Womm.com sau HootSuiteU.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Rețeaua de socializare TikTok, operată de gigantul chinez ByteDance, și-a extins portofoliul în Europa prin lansarea aplicației TikTok Lite în Franța și Spania. Noua versiune promite o...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#retelele sociale, #social media, #Reteaua Twitter, #Reteaua Facebook, #socializare Facebook , #Retele sociale