Social media in Romania in luna noiembrie (Infografic)

Vineri, 09 Decembrie 2011, ora 08:24
1701 citiri
Social media in Romania in luna noiembrie (Infografic)

Vezi care sunt cifrele inregistrate de principalele retele sociale din Romania la nivelul lunii noiembrie.

Facebook, cea mai mare retea sociala din lume, a inregistrat un trafic de 5,6 milioane de utilizatori din Romania, potrivit statisticilor sintetizate de catre Cristian Manafu, consultant, social media trainer si organizator de evenimente.

Manafu realizeaza in fiecare luna un infografic despre utilizatorii romani ai retelelor sociale si despre cum evolueaza numarul acestora.

Facebook a ajuns la un numar de aproximativ 3,84 milioane utilizatori la nivelul lunii noiembrie, potrivit datelor socialbakers.com.

Facebook este lider de necontestat in clasament, atat in ceea ce priveste numarul de vizitatori, cat si in ceea ce priveste numarul de conturi romanesti inscrise in retea.

Hi5.com, retea sociala care a fost multa vreme lider in clasament, a ajuns in prezent la doar 1,7 milioane vizitatori, potrivit statisticilor oferite de Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI).

Twitter a inregistrat 510.000 de vizitatori unici in luna noiembrie, potrivit Google Ad Planner, si are 51.122 de conturi din Romania.

LinkedIN, retea sociala dedicata profesionistilor, avea la sfarsitul lunii noiembrie 558.533 de utilizatori din Romania.

Google+, retea sociala concurenta cu Facebook, avea peste 27.000 de utilizatori romani.

Social media infografic

#Facebook utilizatori romani, #social media, #statistici internet , #Retele sociale