Twitter repara aplicatia pentru iPhone

Miercuri, 04 Aprilie 2012, ora 09:01
1105 citiri
Twitter repara aplicatia pentru iPhone

O defectiune misterioasa a impiedicat utilizatorii de Twitter, care foloseau reteaua prin intermediul telefonului mobil, sa vada mentiunile si interactiunile prietenilor lor. Bug-ul a fost reparat.

Aplicatia Twitter pentru iPhone a incetat sa functioneze duminica, utilizatorii retelei sociale plangandu-se ca nu mai pot vedea mentiunile (replies sau mentions), mesajele favorite si alte informatii legate de istoricul lor in retea.

Twitter a lansat versiunea 4.1.3, care a remediat problema.

Defectiunea aplicatiei Twitter i-a afectat si pe utilizatorii smartphone-uri cu Android, care si-au putut relua activitatea in reteaua sociala dupa ce aplicatia a fost restaurata si pentru aceasta platforma.

Twitter are peste 140 de milioane de utilizatori activi care trimit aproximativ 340 de milioane de mesaje pe zi, au anuntat miercuri reprezentantii companiei, la a sasea aniversare de la trimiterea primului tweet.

Twitter va avea in 2016 vanzari estimate la un miliard de dolari. Intre timp, Facebook a facut doar in 2011 patru miliarde de dolari din publicitate.

#aplicatie Twitter iPhone, #aplicatie Twitter Android, #utilizatori Twitter iPhone, #utilizatori Twitter Android , #Retele sociale