Twitter updateaza aplicatiile iOS si Android

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 13:16
1143 citiri
Twitter updateaza aplicatiile iOS si Android

Twitter imbunatateste aplicatiile iOS si Android din nou, concentrandu-se pe o cautare mai buna si o interfata Discover redefinita.

Twitter intentioneaza ca interfata Discover sa fie mult mai utila utilizatorilor de telefonie mobila, astfel ca va adauga sectiunea "Activity". Aceasta va oferi mai multe informatii despre utilizatorii Twitter. Cautarea devine mult mai simpla, iar aplicatiile pot fi gasite in iTunes App Store, anunta theverge.com.

Twitter a adaugat sugestii de spelling la cautarea numelor, astfel incat utilizatorii sa gaseasca mult mai repede ceea ce cauta. In plus, utilizatorul va fi notificat in legatura cu ceea ce se intampla in reteaua sociala.

Puterea Twitter nu sta in popularitatea update-urilor, ci in datele pe care compania pe detine despre fiecare dintre utilizatorii sai si modul in care pot fi acestea utilizate in viitor, mai ales in publicitate si tranzactii.

In martie, Twitter anunta ca are peste 140 de milioane de utilizatori activi care trimit aproximativ 340 de milioane de mesaje pe zi. Twitter va avea in 2016 vanzari estimate la un miliard de dolari.

#Twitter Android iOS, #Twitter imbunatatire aplicatii , #Retele sociale