Update Facebook: Aplicatia Timeline va deveni obligatorie

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 09:36
1941 citiri
Update Facebook: Aplicatia Timeline va deveni obligatorie

Aplicatia Timeline de la Facebook, care expune intreaga istorie a utilizatorilor pe site pe paginile de profil ale acestora, va fi introdusa automat.

Noul "look" Facebook putea fi adoptat pana acum de catre utilizatori doar in cazul in care isi doreau acest lucru, informeaza Daily Mail.

"Anul trecut am introdus timeline, un nou tip de profil care pune in evidenta fotografiile, postarile si evenimentele dumneavoastra, in asa fel incat sa va spuna povestea", anunta reteaua de socializare pe blog-ul sau oficial.

"In cateva saptamani, fiecare va avea timeline. In momentul in care acest lucru se va intampla, veti avea 7 zile la dispozitie sa previzionati ce apare pe profilul dumneavoastra. Aceasta va permite sa adaugati sau sa ascundeti tot ce doriti, inainte ca cineva sa vada actualizarea", se mai arata pe blog-ul companiei.

Timeline a fost criticat fiindca arata lumii poze si postari pe care unii dintre utilizatori nu ar fi dorit sa le readuca in actualitate.

Mark Zuckerberg a descris timeline ca aplicatia care iti permite "sa iti spui intreaga poveste a vietii tale intr-o singura pagina".

#Facebook aplicatie noua, #timeline facebook, #retea socializare Facebook aplicatie , #Retele sociale