Nicio amenintare pentru Facebook: Google+ a ajuns la 62 mil. de utilizatori

Miercuri, 28 Decembrie 2011, ora 12:45
1915 citiri
Nicio amenintare pentru Facebook: Google+ a ajuns la 62 mil. de utilizatori

Reteaua sociala Google+ a ajuns la 62 de milioane de utilizatori inregistrati si are o rata medie de 625.000 de inregistrari pe zi,potrivit statisticianului Paul Allen.

Pentru o retea sociala, in care pana in iulie 2011 utilizatorii se puteau inscrie doar pe baza de invitatie, cifrele nu sunt rele. Totusi, Google+ mai are cale lunga de parcurs pentru a prinde Facebook, care a ajuns la peste 800 de milioane de utilizatori, scrie VentureBeat.

De cand a devenit o retea sociala publica, Google+ si-a marit baza de utilizatori cu peste 10 milioane pe luna. In luna decembrie, Google+ a inregistrat 12 milioane de utilizatori.

Potrivit lui Allen, Google+ va adauga inca 100 de milioane de utilizatori pana la sfarsitul lunii februarie 2012.

Google+ ar putea depasi 400 de milioane de utilizatori pana la sfarsitul anului 2012. Allen argumenteaza ca aceasta cifra este sustinuta de faptul ca aproximativ 700.000 de dispozitive Android sunt activate in fiecare zi.

Chiar daca estimarile lui Allen sunt corecte si Google+ va ajunge la 400 de milioane de utilizatori pana la sfarsitul anului viitor, tot nu va putea concura cuFacebook are are peste 800 de milioane de utilizatori si continua sa-si mareasca baza de conturi.

In incercarea de a atrage atentia asupra retelei, Google a lansat o noua campanie publicitara de sarbatori. Reclamele au in prim plan jucatori de baschet din NBA si papusile Muppets.

#google plus, #retea sociala, #facebook , #Stiri Social Media