Un roman lanseaza o noua retea de socializare: Noteaboutlife

Miercuri, 11 Decembrie 2013, ora 15:03
3921 citiri
Un roman lanseaza o noua retea de socializare: Noteaboutlife

Romanul Lucian Mustata, un tanar de 24 de ani care a crescut la orfelinat, lanseaza saptamana viitoare aplicatia Noteaboutlife, o noua retea de socializare ce promite a cuceri milioane de oameni.

"Ideea mi-a venit de cand eram pe bancile facultatii si mi-am dat seama ca imi doresc sa citesc ce sfaturi mi-ar da oamenii care chiar au o anumita experienta de viata. Cum sa invat inteligent si cum sa aflu aceste idei chiar de la ei. Mi-am dat seama ca am putea avea nevoie de o aplicatie online pentru acest lucru. Mai mult, toti avem o singura viata, un destin ce poate deveni inspirational pentru ceilalti", a spus Liviu Mustata.

Aplicatia Noteaboutlife, o actiune non-profit

Aplicatia Noteaboutlifeeste gandita ca o actiune non-profit, a carei misiune este de a oferi oamenilor de pretutindeni posibilitatea de a inregistra, stoca peste timp si de a impartasi povestile vietii lor.

"Vreau sa fac acest lucru pentru a transmite valoarea oamenilor si de a lega in tesatura culturii noastre intelegerea faptului ca fiecare viata conteaza. De a inmagazina parerile oamenilor care mai sunt sau nu printre noi", a adaugat acesta.

El a mai aratat ca acesta este un proiect ambitios prin care spera sa scoata in evidenta evolutia oamenilor la nivel social si psihologic.

"Majoritatea cercetarilor din prezent se indreapta catre domeniul tehnic si medical, insa partea spirituala a ramas neglijata. Cred ca Noteaboutlife va fi cu adevarat apreciata peste 100 de ani cand oamenii vor citi despre parerile bunicilor si strabunicilor lor, vor vedea valorile lor si modul lor de viata", a spus Lucian Mustata.

Aplicatia este gandita ca o capsula a timpului, o ocazie pentru fiecare dintre noi sa isi astearna online gandurile, sperantele, visurile din timpul vietii, si a avea astfel propria pagina a destinului sau. Mai mult, aplicatia va permite updatarea constanta a profilului precum si interactiunea intre toti utilizatorii.

Cine este Lucian Mustata

Povestea de viata a lui Lucian Mustata este ea insasi impresionanta. Tanarul a crescut fara parinti, in centre instutionalizate, si s-a ambitionat sa reuseasca in viata pe cont propriu.

A urmat facultatea de Cibernetica, a absolvit doua mastere, la SNSPA Stiintele Politice si Managementul Informatiei la ASE, lucreaza part-time la o firma de IT si ca freelancer pentru a construi websiteuri si a reusit, prin forte proprii, sa isi cumpere un apartament prin programul Prima Casa.

Aplicatia Noteaboutlife va fi lansata luni la Bucuresti.

#social media, #aplicatie internet, #retea socializare , #Stiri Social Media