Actionarii straini au injectat 103 mil euro in IFN-uri

Luni, 22 Noiembrie 2010, ora 00:15
1435 citiri
Actionarii straini au injectat 103 mil euro in IFN-uri

Firmele de leasing si societatile de credite de consum au primit in primele noua luni de la actionarii straini injectii de capital de 103,27 mil. euro, cu 6% mai putin fata de acelasi interval din 2009, cand insumau 110 mil. euro, potrivit Newsin.

In primele noua luni ale acestui an, cea mai mare infuzie de capital a fost facuta de actionarii VFS Int.

Romania IFN, firma locala a diviziei de leasing a grupului suedez Volvo, cu un aport la capital de 30,17 milioane euro in august.

La mica distanta se afla actionarii Italo Romena Leasing IFN, care au contribuit la capitalul social cu 22,87 milioane euro in martie si actionarii luxemburghezi ai Fortis Lease Romania, cu 22,5 milioane euro in ianuarie.

ALD Automotive, divizia de leasing operational si administrare de flote auto a grupului Societe Generale, a primit o injectie de capital de 6,49 milioane euro in martie, in timp ce actionarii OTP Leasing au contribuit in ianuarie cu 5,9 milioane euro la capitalul social.

De asemenea, actionarii Ralfi IFN au majorat capitalul social al companiei cu 5,19 milioane euro in septembrie.

In a doua luna a acestui an, au fost inregistrate majorari de capital la Cetelem IFN, care a primit 4,8 milioane euro si NBG Leasing IFN, cu 2,1 milioane euro. De asemenea, TBI Credit IFN si-a sporit capitalul social cu 3,28 milioane euro in mai.

Datele publicate lunar de Registrul Comertului includ primele 40 de companii care au primit aport la capitalul social, dupa valoarea sumelor alocate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#IFN, #actionari straini, #credite de consum, # capital, #firme de leasing, #infuzie de capital , #stiri Societe Generale