Sogecap se extinde in Bulgaria si Grecia

Miercuri, 13 Iunie 2007, ora 12:03
1235 citiri

Divizia de asigurari de viata a grupului financiar francez Societe Generale - Sogecap - va deschide pana la finalul lunii iunie sucursale in Bulgaria si Grecia, care vor oferi produse de asigurari de viata si de economisire.

Produsele Sogecap vor fi distribuite pe aceste doua piete prin retelele de retail ale bancilor si companiilor financiare detinute de Societe Generale: Geniki Bank si Hellas Finance in Grecia, respectiv Societe Generale Expressbank si CrediBul in Bulgaria.

"Prin aceasta actiune, grupul isi confirma ambitia de a dezvolta sinergii intre diferitele linii de business din strainatate", se mentioneaza in comunicat al grupului francez.

Prin deschiderea acestor doua noi sucursale, divizia de asigurari de viata a Societe Generale este prezenta pe zece piete, din care sase sunt in Uniunea Europeana - Franta, Germania, Luxemburg, Republica Ceha, Grecia si Bulgaria, trei in bazinul Mediteranei - Liban, Egipt si Maroc, iar una in Asia - China.

Sogecap, al cincilea asigurator de viata de pe piata franceza, a avut anul trecut o cifra de afaceri de 9,68 miliarde euro, cu 21 la suta mai mare decat in anul precedent.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)