Antivirusul Bitdefender 2013 ajunge in magazinele din Romania

Duminica, 16 Septembrie 2012, ora 13:19
1583 citiri
Antivirusul Bitdefender 2013 ajunge in magazinele din Romania

Bitdefender, liderul pietei locale de antivirus, anunta lansarea in magazinele din Romania a generatiei de produse 2013, care ofera sistemul Parental Control si permite efectuarea tranzactiilor online prin Safepay.

Bitdefender 2013 a fost deja recompensat cu doua distinctii foarte importante in industria de securitate:"Editor's Choice", acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv "GoldAward" de la TopTenREVIEWS, care a plasat produsul romanesc pe locul intai in urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.

Potrivit producatorului, Bitdefender 2013 asigura un mediu securizat pentru efectuarea tranzactiilor online, protejeaza copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control si faciliteaza recuperarea terminalelor mobile in caz de furt cu modulul Anti-Theft.

Noua varianta a antivirusului este compatibila cu sistemul de operare Windows 8.

Suita de securitate nou-lansata cuprinde Antivirus Plus, Internet Security si Total Security, fiind disponibila in format electronic la toti partenerii autorizati ai producatorului, pe propria pagina de internet, precum si in magazinele de profil.

Bitdefender este, din 2001, producatorul uneia dintre cele mai performante si eficiente game de solutii de securitate pentru internet atestate pe plan international. Zilnic, tehnologia Bitdefender protejeaza datele digitale ale aproximativ 400 milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume.

#Bitdefender 2013 Romania, #antivirus Bitdefender, #lansare antivirus 2013 , #Antivirusi