GE va prelua datele Google Maps pentru aplicatiile proprii

Marti, 05 Martie 2013, ora 13:58
1636 citiri
GE va prelua datele Google Maps pentru aplicatiile proprii
Foto: Energy.aol.com

GE a ajuns la un acord cu Google pentru a utiliza continutul cartografic Google Maps in aplicatiile sale electrice, de telecomunicatii si gaze naturale Smallworld, precum si in sistemele proprii de gestionare a distributiei si intreruperilor de curent.

Acest acord va imbunatati capacitatile actuale de vizualizare a retelei si creste eficienta si productivitatea operatiunilor de teren pentru clientii companiilor de utilitati.

Acestia vor putea oferi rapid utilizatorilor finali informatii importante, cum ar fi timpii de restabilire a alimentarii in cazul intreruperii furnizarii si vor contribui la o gestionare mai eficienta a echipamentelor din retea, se arata intr-un comunicat remis redactiei Business24.

"Analizam permanent modalitati prin care putem aduce un plus de valoare clientilor, iar acest acord reuneste doi furnizori de solutii de talie mondiala care vor contribui la cresterea productivitatii," a declarat Bryan Friehauf, lider linie de produse - solutii de software pentru divizia de Digital Energy, GE.

Compania se va folosi de informatiile Google Maps si pentru controlul operational al retelelor de electricitate, inclusiv pentru sistemele sale gestionare a distributiei si intreruperilor de curent.

GE va utiliza platforma Android de la Google in cazul operatorilor de teren pentru a-si extinde portofoliul actual de produse mobile. Noua solutie portabila va integra Google Maps, oferind informatii contextuale mai bune utilizatorilor de pe teren.

R.R.

#acord GE Google Maps, #utilizare informatii Google Maps, #preluare continut Maps, #companii utilitati Google Maps, #aplicatii companii utilitati , #Baze de date