Jucarii pentru copiii ...mari

Marti, 17 Iulie 2007, ora 13:24
1205 citiri
Jucarii pentru copiii ...mari

E vremea achizitiilor si a promotiilor chiar daca unii ar spune ca vara e ideala doar pentru concedii.

Statia de lucru mobila ThinkPad T61p este oferita incepand cu pretul de 2760 $ + TVA

Lenovo si-a prezentat astazi cel mai performant PC, noul notebook ThinkPad T61p cu ecran lat de 15,4 inci. Modelul consolideaza pozitia de lider a companiei in ceea ce prive?te caracteristicile performante, esentiale pentru activitatile care necesita trafic de date intens sau aplica?ii de grafic? 3D. Notebook-ul ruleaza la temperaturi reduse, fiind mai silentios si mai eficient in ceea ce priveste consumul energetic fata de modelele anterioare.

Si ca sa convinga ca-si merita numele de "cap de serie", T61p este dotat cu o carcasa speciala, Top Cover Roll Cage, pentru durabilitate maxima. In plus, pentru a rupe gura carcotasilor, bijuteria de la Lenovo beneficiaza de solutii de securizare pe mai multe niveluri, cu criptare completa, certificare Linux si tehnologie de conectare la viteze superioare.

Fireste, T-ul este echipat cu cele mai noi procesoare Intel; doar e construit pentrugadget3..jpg performanta, asemeni "fratilor" sai, recent prezentati utilizatorilor: ThinkPad R61 cu ecran standard de 15 inci (pret: 1404 $ + TVA), sau R61e, cu ecran lat de 15 inci (pret: 1668 $ + TVA).

Construite pentru performanta

T61p ridica stacheta - design-ul Lenovo Ultra Connect II wireless ajuta la imbunatatirea nivelului de performanta WWAN si WLAN 8.2011n, noile capacitati grafice nVidia Quadro FX 57OM, certificate conform standardului deschis GL graphics GPU, tehnologia mobila Intel Centrino Pro, plus durata extinsa de viata a bateriei permit utilizatorului sa aiba un control sporit, prin optiunea Battery Stretch.

Utilizatorii pot sa opteze pentru functii wireless de ultima generatie si pentru sisteme de protectie impotriva uzurii morale a tehnologiei, prin intermediul Ultra-Wideband.

Ca elemente superioare de securizare, notebook-ul ofera posibilitatea de dezactivare optionala de porturi, criptare la 32 de biti, cititor integrat de amprente digitale si criptare completa a disk-ului.

gadget2..jpgPentru orice televizor Philips cu ecran LCD cumparat, primesti automat un premiu, fara tragere la sorti.

Philips propune pentru aceasta vara o "experienta vizuala unica". Cu alte cuvinte, orice cumparator de televizoare Philips cu ecran LCD castiga automat 3 DVD-uri cu filme romanesti de colectie. Oferta include productii de exceptie: "California Dreamin' (Nesfarsit)" - 2007, filmul regizorului Cristian Nemescu, castigator la Cannes, la sectiunea Un Certain Regard), "Filantropica" - 2001, in regia lui Nae Caramfil si clasicul "Mihai Viteazul" - 1971, in regia lui Sergiu Nicolaescu. Oferta este valabila pana la 31 august.

Bloombiz