ABBYY FineReader: cel mai eficient dactilograf angajat vreodata

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 10:00
1967 citiri
ABBYY FineReader: cel mai eficient dactilograf angajat vreodata
Foto: pexels.com

World 2.0 a introdus multe tendinte si posibilitati noi in viata noastra de zi cu zi, acasa si la serviciu. Una dintre acestea este inlocuirea hartiei prin documente digitale. Desi astazi majoritatea documentelor noi sunt create in format digital, miile de acte generate de companii de-a lungul anilor totusi raman. Toate acestea pot fi convertite foarte usor intr-un format digital cu ajutorul tehnologiei de recunoastere a caracterelor.

Numarul documentelor este irelevant, nu este nevoie ca acestea sa fie procesate manual. Conform cercetarilor efectuate de ABBYY in Europa de Est, intre 75 si 90% dintre angajatii din birouri au nevoie in mod regulat de a transforma un document pe suport de hartie sau un fisier PDF intr-un format editabil. Si, mai mult de 40% dintre acestia se confrunta cu o astfel de situatie zilnic sau de cateva ori pe saptamana. In general, cantitatea de informatii procesate depaseste 2 pagini.

Doar cateva pagini pe saptamana - la prima vedere nu pare ceva foarte semnificativ. Dar, la o examinare mai atenta, rezulta niste costuri usor de definit. Haideti sa facem niste calcule: daca se retasteaza 5 pagini in fiecare saptamana, atunci, in fiecare luna, se risipesc circa 5 ore pe acest gen de munca ingrata. Pentru 20 de angajati cu un salariu de 500 euro pe luna (dupa scaderea taxelor) valoarea timpului risipit se ridica la peste 300 euro, costuri inutile (si usor de evitat cu FineReader).

Dar banii nu sunt singura problema aici, mai exista cel putin inca doua. In primul rand, ganditi-va ce munca de rutina si obositoare este retastarea. Oricine face asa ceva o detesta. Si, desigur, asta are o influenta negativa asupra moralului angajatilor. In al doilea rand, exista problema acuratetei de fiecare data cand este vorba de tastarea numerelor (ID, sume si asa mai departe) sau a datelor personale (nume, adrese, date etc.). Costul unei erori aici poate fi cu adevarat ridicat, de aceea retastarea manuala a acestor date necesita foarte multa atentie si procesul este unul lent.

Exista o solutie simpla: instrumente globale si moderne permit transformarea textului de pe hartie, din fisiere PDF si chiar din fotografii facute cu mobilul in fisiere cu format editabil. Se poate converti intregul document sau se pot copia cateva linii de text sau un singur tabel, ambele cu aceeasi usurinta.

In acelasi timp, FineReader tine cont de specificul de lucru din diferite departamente: un avocat are nevoie de documentul final (o conventie, sa zicem) in Word, o secretara (o scrisoare primita) - in format PDF in care se pot face cautari in scopuri de arhivare. Prima persoana va verifica fiecare virgula, in timp ce a doua va fi preocupata in principal de cat de rapid se pot obtine rezultatele. ABBYY FineReader este un instrument universal, care acopera ambele situatii de mai sus si inca multe altele.

Programul livreaza rezultatul de 100 de ori mai repede decat orice dactilograf profesionist. Mai mult decat atat, acesta reda corect formatarea, tabelele, titlurile etc. Dupa ce procesul de recunoastere s-a incheiat, utilizatorul decide in ce format salveaza rezultatele (Word, Excel sau chiar PDF/A - standardul pentru crearea arhivelor) si daca este esential sau nu sa verifice textul pana la ultimul caracter.

Toate actiunile principale sunt efectuate cu doar un singur clic de mouse, deci programul este foarte usor de utilizat. Asta inseamna ca nu este necesara instruire - produsul va incepe sa returneze investitia facuta imediat dupa instalare.

Diferitele tipuri de licente ABBYY FineReader permit companiilor sa o aleaga pe cea potrivita, in functie de nevoile lor specifice. Licentele concurente permit unei organizatii sa instaleze si sa utilizeze ABBYY FineReader pe toate computerele din retea, dar limiteaza numarul de utilizatori care pot accesa simultan programul la numarul de licente achizitionate. Astfel, in exemplu mentionat mai sus, 2 licente concurente ABBYY FineReader, care costa circa 500 euro, ar acoperi nevoile de utilizare pentru toti cei 20 de angajati.

Cat de repede se va recupera investitia - este prima intrebare pe care o va pune colegul dumneavoastra de la departamentul financiar. In situatia mentionata anterior, ROI va fi realizat in mai putin de 2 luni. Cum sa cuantificati recunostinta, loialitatea si satisfactia crescuta a angajatilor, ca rezultat al beneficiilor de pe urma implementarii FineReader - cereti opinia specialistului RU.

Indiferent de sarcinile cu care se confrunta organizatia dumneavoastra: fie ca este vorba de transformarea arhivei in format digital sau de necesitatea periodica de conversie a documentelor pe hartie sau fisierelor PDF, - noile tehnologii, precum ABBYY FineReader, va ofera o solutie avantajoasa ca si costuri si usor de folosit. Chiar si angajatii fara instruire IT vor fi capabili sa foloseasca programul. Si acesta este exact motivul pentru care noile tehnologii sunt atat de valoroase: Acestea ofera solutii facile si ieftine la probleme dificile si redundante.

Versiunea gratuita de test de 15 zile a FineReader Professsional de pe site-ul nostru web www.abbyy.ro/finereader/professional

Versiune gratuita de test de 30 de zile pentru compania dvs. de aici: www.abbyy.ro/finereader/corporate

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ABBYY FineReader gratuit, #ABBYY FineReader demo, #program retastare documente, #program PDF editabil, #program recunoastere caractere , #Download softuri