Mondeo a crescut

Joi, 26 Iulie 2007, ora 08:18
1364 citiri

Costurile de productie au fost tinute in frau prin folosirea, pe ici pe colo, a unor materiale mai putin costisitoare. Primul lucru care te frapeaza la noul Modeo este marimea. Daca fotografiile prezinta o masina bine legata si generos proportionata, contactul vizual cu obiectul dezvaluie adevarata dimensiune a vehiculului, una impresionanta.

Lungimea versiunii hatchback, de 4,77 metri, o depaseste cu aproape cinci centimetri pe cea a modelului anterior. Atat sedanul, cat si breakul - celelalte doua verisiuni de caroserie disponibile - sunt chiar mai mari. Latimea a crescut si ea spectaculos, cu aproape opt centimetri.

Diferenta fata-spate

Un alt detaliu pe care fotografiile il camufleaza si pe care drive-testul de prezenare organizat de Ford in aceasta saptamana, pe traseul Bucuresti-Constanta si retur, l-a revelat este designul.

Mai precis, diluarea impresiei puternice pe care o lasa partea frontala odata cu parcurgerea caroseriei cu privirea. Gradul de atractivitate a unei masini difera de la om la om, dar cu cat am cantarit mai mult subiectul, cu atat a parut mai limpede ca posteriorul noului Mondeo nu a fost la fel de inspirat desenat.

nteriorul este cu adevarat urias. Scaunele mari si confortabile, cu reglaje ample, impreuna cu bancheta generoasa pot gazdui cinci adulti de dimensiuni medii. Bordul foarte frumos realizat poate oferi un reper in ceea ce priveste ergonomia comenzilor.

Continuarea in <a href=http://www.evz.ro/article.php?artid=315460>Evenimentul Zilei</a>

<b>Bloombiz</b>