Asta am reusit sa negociez pentru romanii care joaca la pariuri sportive online

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 13:26
4385 citiri
Asta am reusit sa negociez pentru romanii care joaca la pariuri sportive online
foto: CADAR MARIUS

Probabil multi ma cunosc ca ADMIN pe site-ul PariuriX.com. Numele meu este Marius Cadar si reprezint cea mai mare si mai activa comunitate de pariori din Romania. Pe scurt, va informez ca am reusit in acest an sa negociez pentru voi mai multe dealuri exclusive cu cele mai bune agentii de pariuri sportive online licentiate in Romania.

Dupa cum o mare parte din voi stiti deja, casele de pariuri sportive la care puteti plasa pariuri pe internet va ofera un bonus la prima depunere. Aceasta strategie de marketing exista inca de cand am descoperit primul site pe care puteam sa pariez online din Romania. Din pacate, romanii au fost exclusi de la cele mai multe bonusuri fara depunere sau au parte de conditii infernale de rulaj. Asta pentru ca cei mai multi dintre pariori au abuzat de aceste bonusuri.

Astfel, pe masura ce trecea timpul, aveam parte de bonusuri tot mai neatractive si era aproape imposibil de negociat cu ei bonusuri pe placul nostru. Intr-un final, dupa aproape un an in care am purtat discutii cu oficialii agentiilor de top, am reusit sa obtin urmatoarele dealuri exclusive:

BONUSURI EXCLUSIVE DOAR PRIN PARIURIX.COM

* UNIBET - Pariu fara risc de 100% in loc de 50% la prima depunere, de pana la 150 RON

LICENTA obtinuta prin Decizia Nr. 2164 din 28.08.2015

A casigat in 2015 2 premii IGA - International Gaming Awards. Unul pentru cea mai buna agentie de pariuri sportive online si un premiu pentru cel mai bun serviciu de pariuri live online.

* SPORTINGBET - Pariu fara risc 100% de pana la 300 RON

LICENTA obtinuta prin Decizia Nr. 2163 din 28.08.2015

Recent au achizitionat BWIN si cu siguranta vom observa o imbunatatire drastica in urmatoarea perioada. In ultimele 6 luni au reusit sa isi imbunatateasca foarte mult serviciile si a devenit una dintre agentiile preferate de catre pariori din Romania.

* NETBET - Bonus de 100% in loc de 50% pana la 200 RON

LICENTA obtinuta prin Decizia Nr. 926 din 24.06.2015

Pariorii au inceput sa remarce agentia cand nu au mai putut paria live la Bet365. O considera cea mai buna optiune pentru cei care vor cea mai buna oferta de pariuri live.

Dupa cum observati, daca intrati direct pe site-urile agentiilor nu veti beneficia de aceste promotii exclusive. Ele au fost contractate pentru pariorii ce isi deschid cont prin intermediul PariuriX.com - comunitatea pariorilor din Romania.

Pentru a beneficia de aceste oferte accesati pagina Top 3 agentii de pariuri online licentiate in Romania la care putem paria legal, unde veti gasi link-urile prin care trebuie sa creati contul pentru a beneficia de exclusivitati. Nu uitati sa oferiti link-ul prietenilor pentru a beneficia la randul lor de cele mai bune oferte de deschidere de cont.

#pariuri online Romania 2015, #romani pariuri sportive online , #Jocuri