Bafta Video Game Awards - Cele mai premiate jocuri

Marti, 20 Martie 2012, ora 09:08
1762 citiri
Bafta Video Game Awards - Cele mai premiate jocuri

Premiile British Academy Game Awards au onorat cele mai importante lansari de jocuri din ultimul an, dar si cateva jocuri mai putin cunoscute. Iata care sunt cele mai premiate jocuri din acest an la Bafta Video Game Awards, potrivit BBC. Premiul special al ceremoniei i-a revenit lui Markus "Notch" Persson, creatorul Minecraft, iar 14 jocuri au impartit restul de premii Bafta Video Game Awards.

1) Portal 2 - Best Game, Design, Story

Marele castigator al anului a fost Portal 2, dezvoltat de Valve, cu trei premii importante. Portal 2 a obtinut distinctia de cel mai bun joc, dar si premiile pentru cel mai bun design si cea mai buna poveste. Jocul lansat pe PC, Mac, Playstation 3 si Xbox 360 ofera o experienta satisfacatoare pentru gamerii pasionati de rezolvarea la puzzle-uri first person.

2) Battlefield 3 - GAME Award, Online Multiplayer, Audio Achievement

Battlefield 3 a primit singurul premiu BAFTA decis de public "Game Award", alaturi de doua distinctii importante din partea juriului, pentru motorul multiplayer si pentru sunet. Al treilea shooter din seria Battlefield, dezvoltat de Electronic Arts, a vandut cinci milioane de exemplare in prima saptamana de la lansare.

3) Batman: Arkham City - Action, Performer (Mark Hamill)

Alaturi de cel mai bun joc de actiune, Batman: Arkham City a primit si premiul pentru cel mai bun performer, acordat lui Mark Hamill pentru vocea personajului Joker. Jocul dezvoltat de Rocksteady Studios are si un spin-off pentru iOS, Batman: Arkham City Lockdown.

Citeste mai multe despre Bafta Video Game Awards - cele mai premiate jocuri din acest an pe Hit.ro

#jocuri 2011, #Bafta Video Game Awards jocuri, #premii jocuri, #cele mai bune jocuri , #Jocuri