Blizzard concediaza 600 de angajati

Joi, 01 Martie 2012, ora 20:26
1679 citiri
Blizzard concediaza 600 de angajati

Blizzard Entertainment, creatorul World of Warcraft (WoW) si Starcraft, a anuntat ca va concedia 600 de angajati la nivel global.

Printre cei 600 de angajati care vor fi concediati nu se va afla, conform declaratiilor companiei, echipa de dezvoltare a WoW, ci doar 10% dintre disponibilizari vor avea loc in departamentele de dezvoltare de jocuri, scrie TG Daily.

Mike Morhaime, CEO si cofondator al companiei, sustine ca demiterile sunt legate de politica de dezvoltare si reorganizare a Blizzard din ultimii ani.

"In ultimii ani ne-am dezvoltat foarte mult ca organizatie si am facut investitii majore in infrastructura pentru a ne indeplini datoria fata de comunitatea globala. Cu toate acestea, pe masura ce Blizzard si industria au evoluat, ne-am confruntat cu dificultati in adresarea nevoilor in schimbare ale companiei", declara Morhaime.

"Cu toate acestea, tot nu este usor sa concediem membrii ai echipei noastre. Suntem recunoscatori ca am avut ocazia de a lucra cu acesti oameni care sunt afectati de anuntul de azi (n.r. joi) si suntem mandrii de contributia pe care au avut-o la Blizzard", a mai completat CEO-ul.

#Blizzard Entertainment concedieri, #concedieri Blizzard, #Blizzard World of Warcraft, #Blizzard Starcraft , #Jocuri