Cele mai infricosatoare jocuri

Sambata, 29 Octombrie 2011, ora 14:25
2721 citiri
Cele mai infricosatoare jocuri
Jocuri Halloween

Pentru ca suntem in ajun de Halloween, ne-am gandit sa va prezentam zece dintre cele mai infricosatoare jocuri video. Fie ca ne sperie prin efectele audio sau prin grafica, unele jocuri video sunt mai bine de jucat cu lumina aprinsa sau in timpul zilei. Acestea sunt cateva dintre ele.

1. Shadows of the Damned (Xbox 360, PS3)

Pe langa faptul ca acesta este unul dintre cele mai bune jocuri... pe care nu le-a jucat nimeni, Shadows of the Damned e plin de imagini morbide in timp ce eroul isi croieste drum prin Iad.

2. Dead Island (Xbox 360, PS3, PC)

Nicio lista cu jocuri de Halloween nu e completa fara unul cu zombie. Jocul iti ofera posibilitatea de a-ti face o arma din aproape orice.

3. Catherine (Xbox 360, PS3)

Acesta este un joc in care este prezentata povestea unui barbat care isi inseala iubita. Visele sale devin cosmaruri si isi da seama ca va muri daca nu trece de obstacole.

4. Dark Souls (Xbox 360, PS3)

"Dark Souls" va plimba printre schelete si demoni care apar de nicaieri. Pe langa lucrurile inamici infricosatori, si nivelul de greutate al jocului e la fel de afurisit.

5. Alice: Madness Returns (Xbox 360, PS3, PC)

Jocul ofera o varianta intortocheata a binecunoscutei povesti. Aceasta este partea a doua, care apare cu 11 ani intarziere, dupa cum considera multi gameri.

6. F.E.A.R. 3 (Xbox 360, PS3, PC)

Cea de-a treia parte a acestui shooter aduce imagini si mai infricosatoare decat jocurile precedente.

7. Dead Space 2 (Xbox 360, PS3, PC)

Extraterestrii care vor sa te manance de viu sunt inamicii principali in "Dead Space 2".

8. Silent Hill: Downpour (Xbox 360, PS3)

Silent Hill este considerat deja un clasic al jocurilor horror, dar asta nu ne impiedica sa tresarim la aparitia fiecarei creaturi.

9. Resident Evil: Revelations (3DS)

Resident Evil este un alt clasic al jocurilor horror si nu puteam sa nu il includem in topul jocurilor de Halloween.

10. The Darkness II (Xbox 360, PS3, PC)

Desi este o continuare, Darkness II aduce un cu totul alt stil de imagini si, pe langa jocul original, aparut in 2007, eroul principal are chiar mai multe skill-uri supranaturale. Nu uita sa nu pasesti in lumina!

#Jocuri infricosatoare Halloween , #Jocuri