Epson lanseaza sistemul home entertainment portabil EMP-DM1

Luni, 17 Septembrie 2007, ora 12:39
968 citiri

Epson, lider mondial pe piata video-proiectoarelor in ultimii sase ani (Sursa: Decision Tree Consulting Limited) anunta lansarea proiectorului EMP-DM1, un sistem entertainment compatibil HD pentru proiectii instantanee pe un ecran mare.

Este un sistem home entertainment portabil, care a fost creat pentru a fi usor de utilizat, oferind, in acelasi timp, imagini de inalta calitate si sunet stereo. Instalarea facila presupune simpla conectare a proiectorului, introducerea unui DVD si vizionarea, in doar cateva secunde, a filmului preferat. Este compatibil HD (rezolutie 480p) si se conecteaza usor la calculator, console de jocuri, camere digitale sau solutii de stocare USB.

Proiectorul EMP-DM1 poate fi utilizat aproape oriunde in locuinta. Este usor de transportat intre incaperi, cu ajutorul sistemului integrat de manuire.

Pe langa citirea formatului DVD (inclusiv compatibilitate DivX), EMP-DM1 poate afisa o gama larga de continuturi multimedia pe un ecran mare: PC, tuner TV, decodor al semnalului TV, console de jocuri si microfoane karaoke. Interfata USB permite imaginilor digitale (jpeg) si filmelor (DivX) sa fie afisate, muzicii (wma, mp3) sa fie ascultate, fara un procedeu complicat de instalare.

Epson este lider global in produse de imagine, incluzand imprimante, proiectoare 3LCD si LCD-uri de dimensiuni mici si mijlocii.

Epson este o retea formata din 87,626 angajati in 117 de companii in toata lumea si este mandra de contributia continua la mediul general si al comunitatilor in care este localizata. Facand parte din corporatia japoneza Seiko Epson, grupul a avut vanzari consolidate de 1416 miliarde de yeni in anul fiscal 2006.

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.