Jocuri pentru Android: De la Tetris la World of Goo

Luni, 07 Mai 2012, ora 08:30
2615 citiri
Jocuri pentru Android: De la Tetris la World of Goo

Jocurile sunt unele dintre cele mai descarcate aplicatii pentru mobil si sunt un mod placut de relaxare sau de "pierdut" zecile de minute petrecute in blocajele din trafic.

Puzzle-urile sunt unele dintre cele mai indragite genuri de jocuri: dau cea mai mare dependenta, fie care e vorba de tetris ori mahjong.

Iata cateva dintre cele mai bune jocuri puzzle pentru telefoane si tablete cu sistem de operare Android, compus de Mashable.

World of Goo

In lumea lui Goo trebuie sa te folosesti de mingile goo pentru a construi diverse structuri pentru a indeplini tinta nivelului respectiv. Provocarea apare din cauza numarului limitat de mingiute.

Triple Town

Acest joc combina construirea de orase cu gameplay-ul Match 3. Telul jocului este sa plantezi copaci in asa fel incat sa formezi copaci mai mari, dar ursii iti pun bete in roate si incearca sa ii darame. Tot ce trebuie sa faci e sa le blochezi miscarile.

Chu Chu Rocket

Daca desenele animate cu Tom si Jerry ne-au invatat ceva, acel lucru e ca soarecii si pisicile vor fi intotdeauna in razboi. Jocul Chu Chu Rocket pleaca de la aceasta idee si adauga ceva: in aceasta versiune, sagetile ghideaza gramezi intregi de soareci spatiali intr-o racheta, in timp ce pisicile spatiale trebuie tinute departe.

Tetris

Clasicul Tetris face parte din amintirile din copilarie ale tuturor, care isi amintesc de micile console manuale care erau folosite intens, ramanand fara baterie rapid. Jocul pentru Android foloseste aceleasi miscari clasice, dar customizate pentru touchscreen.

Slice It!

Pentru acest joc vei beneficia de toate lucrurile pe care ti le spuneau profesoarele de matematica in scoala generala cand vorbea de geometrie. Exercitiile in care trebuia sa imparti o figura in mai multe bucati, folosindu-te de un numar limitat de linii sau de anumite forme, iti vor fi in sfarsit de folos.

Cut the Rope: Experiments

Experimenteaza cu aceasta noua editie a colectiei de jocuri Cut the Rope. Telul este acelasi: sa furi dulciurile. Cu toate acestea, noua editie vine cu noi obstacole si niveluri noi pentru cei care nu sunt familiarizati cu seria.

ZooKeeper DX

Identificarea obiectelor identiece este o reteta sigura pentru distractie, minutele trecand pe langa tine fara sa iti dai seama, in timp ce incerci sa gasesti perechile. ZooKeeper nu face exceptie si te pune sa gasesti animale in cate trei exemplare.

The Moron Test

Unele puzzle-uri ne fac sa ne simtim mai putin destepti decat ne credem, iar acest joc este creat special cu acest scop. Intrebarile par simple, dar iti solicita toata atentia.

Spy Mouse

Jucatorii trebuie sa deseneze o carare pentru soricelul spion pe care acesta sa calatoareasca, sa adune cascaval si sa ajunga la linia de finish fara sa fi fost prins de pisici.

Burn the Rope

Cele mai bune titluri de jocuri sunt cele care iti pun totul pe tava. Telul jocului "Burn the Rope" este sa... arzi sfoara. Flacarile ard in jos, asa ca trebuie sa iti invarti telefonul ori tableta astfel incat sa arzi cat mai mult posibil din sfoara.

#jocuri Android, #puzzle Android, #Tetris android, #World of Goo Tetris , #Jocuri