Top 5: Cele mai tari jocuri de Craciun

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 19:06
4061 citiri
Top 5: Cele mai tari jocuri de Craciun

N-ai intrat inca in spiritul sarbatorilor de iarna? Gamerii te indeamna sa incerci cele mai noi jocuri disponibile pe piata impreuna cu copilul tau. Mosul vine in acest an cu jocuri inspirate din filmele de actiune, dar si din povesti precum Harry Potter.

Iata care sunt cele mai "la moda" jocuri de Craciun, potrivit Huffington Post.

Star Wars - The Old Republic

Actiunea jocului are loc cu mii de ani inaintea imperiului lui Dark Vader, razboiul fiind dus intre Imperiul Sith si Old Republic. Star Wars: The Old Republic va fi plasat la 300 de ani dupa evenimentele din Star Wars: Knights of the Old Republic.

Jocul ofera posibilitatea de alegere intre alianta cu Republica, luptand astfel de partea Binelui, si alternativa sustinerii raului, respectiv a Imperiului Sith.

Noua varianta Star Wars ofera utilizatorului posibilitatea de a opta pentru rolul unuia dintre cele opt personaje, influentand cu actiunile sale directia in care se va inclina balanta de forte. In functie de deciziile pe care le va lua pe parcursul jocului, utilizatorul isi va scrie propria epopee in universul Star Wars.

Jocul este disponibil doar pe PC.

Mario Kart 7 (Nintendo 3DS)

Mario Kart 7 aduce multe imbunatatiri, nu doar ca si grafica si gameplay, dar ca si continut. Astfel, cei care au ramas fideli jocului isi pot personaliza kart-ul cu diferite accesorii pentru a se diferentia de ceilalti jucatori din competitie. Astfel puteti alege marimi diferite la anvelope in functie de noile locatii. Traseele din Mario Kart 7 te vor purta prin munti, pe fundul oceanelor sau in locatii din alte jocuri Nintendo cum ar fi Insula Wuhu.

De asemenea, iti poti alege mascota preferata din Regatul Ciupercilor: Mario, Luigi, Bowser sau multi altii.

Saints Row: The Third

Dupa cum sugereaza si numele jocului, este vorba de cea de-a treia parte a jocului. Actiunea are loc la cativa ani dupa cucerirea orasului Stilwater, Third Street Saints fiind incarcerati dupa ce jaful asupra unei banci nu a mers conform planurilor.

Aflati in inchisoare, liderul gastii afla ca o nou grupare interlopa, Syndicate, a pus stapanire pe mare parte din oras. Jocul promite adrenalina si mult mister.

Jocul este disponibil atat pentruu Xbox 360 si PS3 cat si pentru PC.

LEGO Harry Potter

Copilul tau este indragostit de Harry Potter? Atunci cadoul ideal de Craciun va fi Lego Harry Potter. Acesta va avea ocazia sa preia rolul unuia din cei trei eroi: Harry Potter, Ron Weasley sau Hermione Granger, intr-o aventura ce-l va purta prin castelul Hogwarts, Forbidden Forest sau satul Hogsmeade.

Prepararea vrajilor, zburatul pe matura sau lectii despre potiuni magice vor face parte din activitatea jucatorului.

Marele avantaj este legat de faptul ca jocul poate fi instalat atat pe consola cat si pe PC.

Dance Central 2

Dezvoltatorii de la Harmonix au pregatit o serie lunga de imbunatatiri si schimbari, cum ar fi controlul vocal, o noua competitie, un redesign Break It Down, si simulator de dans in multiplayer.

Jocul functioneaza pe consola Xbox 360 Kinect.

#jocuri craciun, #jocuri consola, #jocuri pc, #jocuri 2012, #jocuri 2011, #joc harry potter , #Jocuri