TOP: Cele mai populare jocuri in magazinele online romanesti

Miercuri, 29 Februarie 2012, ora 18:13
4649 citiri
TOP: Cele mai populare jocuri in magazinele online romanesti

Jocurile video au din ce in ce mai multi adepti, care sunt interesati sa cumpere atat jocuri pentru PC, cat si pentru consola. In topul celor mai vandute jocuri pentru PC se afla titluri precum StarCraft si World of Warcraft, dar si shootere precum Call of Duty: Black Ops.

Pasionatii de jocuri petrec ore in sir in fata ecranelor, fie ca e vorba de un joc pentru PC sau unul pentru consola. Business24 a aflat pentru dumneavoastra care sunt cele mai populare jocuri pe cele mai mai magazine online romanesti.

PC Garage

1. StarCraft II: Wings of Liberty (Blizzard)

Acesta este un joc de strategie militara western SF dezvoltat de Blizzard Entertainment. Cea de-a doua parte a celebrului Starcraft din 1998 a aparut la 12 ani distanta.

Fanii jocului nu au stat mult pe ganduri si au transformat creatia Blizzard intr-unul dintre cele mai jucate jocuri online ale tuturor timpurilor.

Pret: 216 lei

La acesta se adauga costul lunar pentru cei care doresc sa joace in mediul online.

2. World of WarCraft: Cataclysm (Blizzard)

World of WarCraft este unul dintre cele mai jucate MMORPG-uri din lume, cu peste 10 milioane de utilizatori. Cataclysm este al patrulea joc lansat de Blizzard in aceasta serie si vine cu a treia extensie a lumii.

Pe langa posibilitatea de a creste inca 5 nivele, Cataclysm ofera numeroase de noi lumi de explorat si batalii de dus la capat.

Pret: 182 lei

La acesta se adauga costul lunar pentru cei care doresc sa joace pe serverele oficiale ale Blizzard.

3. Call of Duty: Black Ops (Activision)

Call of Duty: Black Ops este unul dintre cele mai jucate shoot-ere din ultima perioada. In doar 24 de ore de la lansarea sa in noiembrie 2010, peste 5,6 milioane de copii au fost vandute doar in SUA si Marea Britanie.

In vara anului trecut, Activision a anuntat ca au fost achizitionate peste 25 de milioane de copii la nivel global. De atunci, probabil, numarul a crescut considerabil.

Pret: 219 lei

eMAG

1. World of Warcraft: Wrath of the Lich King (Blizzard)

Wrath of the Lich King este cel de-al treilea joc lansat de Blizzard si a fost cea de-a doua extensie masiva a lumii Warcraft.

Jucatorii au putut avansa de la nivelul 70 pana la 80 si au descoperit un continent nou si o multime de dungeon-uri si raid-uri ce le-au pus la incercare indemanarea.

Pret: 89 lei

2. World Of Warcraft Battlechest (Blizzard)

Chiar daca nu este un joc nou in sine, Battlechest de la World of Warcraft este o editie de colectie pentru indragostitii jocului.

Pachetul contine primele doua DVD-uri cu jocul si mai multe carti cu istoria din spatele jocului si a personajelor importante ce salasluiesc in Azeroth.

Pret: 49 lei

3. FIFA 12 (EA Sports)

Cel mai recent joc FIFA aduce noi caracteristici si imbunatatiri fata de precedentele serii FIFA. Prezentarea jocului a fost, pentru prima oara de la lansare, reproiectata.

Pe langa imbunatatirile evidente la prima vedere, jocul are si o noua versiune de Player Impact engine, adica o mai mare varietate de ciocniri, conservarea impulsului si precizia jucatorului, pentru a imita cat mai corect meciurile reale.

Pret: 169 lei

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#jocuri video, #jocuri video online, #top jocuri video, #cele mai vandute jocuri video , #Jocuri