Topul celor mai tari aplicatii pentru Android. Video

Joi, 07 Februarie 2013, ora 13:32
13511 citiri
Topul celor mai tari aplicatii pentru Android. Video

Timp de cinci ani Apple a condus autoritar piata de aplicatii mobile, dar Google recupereaza terenul pierdut si a ajuns la peste 700.000 de aplicatii disponibile prin Google Play, libraria online a companiei.

Vanzarile de aplicatii Android s-au dublat de la cel de-al treilea trimestru la cel de-al patrulea trimestru din 2012, potrivit Bloomberg News, iar multe companii software care lanseaza aplicatii prefera sa o faca atat pentru iOS, cat si pentru Android.

Aplicatiile pentru sistemul de operare Android au devenit tot mai populare datorita succesului obtinut de cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, Samsung, al carui telefon, Galaxy S III, a devenit al doilea cel mai popular smartphone la nivel global.

Numarul de aplicatii din Apple App Store este de aproximativ 800.000, dar cel mai probabil va fi depasit in curand de numarul de aplicatii pentru Android, care are un ecosistem mult mai diversificat decat Apple.

Top aplicatii Android gratuite

Cele mai descarcate aplicatii Android gratuite, in randul utilizatorilor romani, sunt urmatoarele:

1. Temple Run 2

Temple Run este un joc descarcat de peste 170 de milioane de ori la nivel global, indiferent de platforma, potrivit producatorilor sai. In ceea ce priveste utilizatorii Android, acest joc a fost instalat de peste cinci milioane de ori.

Se poate instala gratuit, iar peste 160.000 de utilizatori au notat acest joc cu nota maxima.

2. Facebook

Aplicatia Android pentru Facebook a fost notata maxim de peste 2,8 milioane de utilizatori, in timp ce peste 100 de milioane au instalat-o pe dispozitivul lor mobil.

3. Yahoo! Messenger

Este aplicatia oficiala a Yahoo si poate fi insalata gratuit. A fost instalata, pana in prezent, de peste 10 milioane de utilizatori.

Cu ajutorul acestei aplicatii poti comunica cu prietenii tai avand la dispozitie aceleasi optiuni ca si in cadrul variantei pentru desktop.

4. Yahoo Mail

Yahoo Mail este destinata utilizatorilor care vor sa-si verifice e-mail-ul furnizat de Yahoo pe telefonul mobil. Aplicatia permite utilizatorului setarea mai multor conturi Yahoo Mail, atasarea de fotografii si cautarea in baza de date cu toate e-mail-urile.

5. Pou

Pou este un joc in care ai propriul tau animal extraterestru, pe care trebuie sa-l hranesti, sa-l speli, sa te joci cu el si sa-l priveste cum creste, in timp ce avansezi prin nivelele jocului.

Jocul este gratuit si a fost instalat de peste 10 milioane de ori.

Top aplicatii Android cu plata

Cele mai descarcate aplicatii Android cu plata, la nivelul utilizatorilor romani:

1. SwiftKey 3 Keyboard

SwiftKey 3 (15,19 lei) este o aplicatie care genereaza o tastatura. Aceasta aplicatie este cea mai bine vanduta in 38 de tari, cu peste doua milioane de licente vandute. A castigat numeroase premii internationale, printre care si premiul pentru inovare, de la Mobile World Congress.

2. Titanium Backup Pro Key

Aceasta aplicatie costa 20,29 de lei si este destinata salvarii tuturor aplicatiilor si setarilor pe care utilizatorul le face. Datele se pot salva catre un dispozitiv de stocare extern.

Aceasta aplicatie este ideala in momentul in care datele de pe telefon ajung sa fie corupte. Titanium Backup restaureaza datele in forma initiala.

3. Minecraft - Pocker Edition

Aceasta aplicatie costa 20,03 lei. Este un joc foarte popular, cu peste un milion de instalari.

4. Poweramp Full Version

Poweramp costa 12,89 lei si este un player de muzica foarte popular in randul utilizatorilor Android, cu multiple optiuni si setari. Suporta cele mai populare formate de fisiere audio si a fost instalat de peste un milion de utilizatori.

5. Beautiful Widgets

Beautiful Widgets (8,71 lei) este o aplicatie care ajuta utilizatorul sa-si personalizeze ecranul telefonului mobil cu informatii despre fusul orar si vreme, dar si multe alte setari.

Top Aplicatii Android la nivel global

1. Candy Crush Saga

Candy Crush Saga este un joc extrem de popular la nivel global, cu peste 10 milioane de instalari. Peste 100.000 de utilizatori i-au acordat nota maxima.

2. Age of Empire

Celebrul joc Age of Empire este disponibil acum si pe Android, unde a fost instalat de peste cinci milioane de utilizatori. Jocul poate fi jucat in toata complexitatea lui si pe telefonul mobil.

3. Subway Surfers

Subway Surfers este un joc dinamic, cu o grafica vie, instalat de peste 10 milioane de utiliatori Android.

4. Navigon Europe

Navigon Europe este o aplicatie creata de Garmin, producator popular la nivel global pentru dispozitivele sale GPS. Aplicatia iti poate transforma telefonul mobil intr-un dispozitiv GPS functional. Hartile disponibile sunt pentru toata Europa.

Aplicatia costa 262,54 de lei si functioneaza si pe tablete.

5. The Hobbit: Kingdoms

The Hobbit nu este un titlu foarte popular doar in randul filmelor, ci si in materie de jocuri. Acest joc pentru Android a fost instalat de peste un milion de ori.

Poate fi jucat in retea si este, asa cum apreciaza unul dintre utilizatorii romani care l-au jucat, "o combinatie intre Travian si Heroes".

Jocul necesita investitii de bani reali, pentru a obtine anumite avantaje.

Instalarea lui este gratuita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#top aplicatii Android, #top jocuri Android, #top descarcari aplicatii Android, #cele mai populare aplicatii Android , #Jocuri