Vanzari record: Modern Warfare 3 revolutioneaza piata jocurilor

Duminica, 20 Noiembrie 2011, ora 12:10
1191 citiri
Vanzari record: Modern Warfare 3 revolutioneaza piata jocurilor

Modern Warfare 3 a inregistrat vanzari record de 775 milioane dolari in primele cinci zile de la lansare.

Call of Duty Modern Warfare 3 a stabilit un nou record de vanzari la nivel mondial cu incasari care au depasit precedentul record de 650 milioane de dolari pentru Call of Duty - Black Ops, potrivit Smartnews.

Vanzarile pentru Modern Warfare 3 au inregistrat record dupa record. La doar 24 de ore de la lansare jocul a adus incasari de 400 milioane de dolari.

Franciza Call of Duty a generat venituri de 6 miliarde dolari de-a lungul existentei sale, devenind astfel una dintre primele companii de divertisment din lume.

Desi existau temeri pe piata de profil ca formula jocului ar putea deveni invechita si nu va atrage la fel de multi cumparatori, Modern Warfare intrece orice asteptare.

Potrivit Microsoft, un total de 3,3 milioane jucatori unici au jucat titlul pe Xbox Live de peste 7 milioane de ori in ziua lansarii.

"Modern Warfare 3 mai degraba reitereaza decat inoveaza, astfel incat distractia este deja familiara. Din fericire este cu totul captivant si extrem de satisfacator, oferind fanilor un motiv in plus de multumire", a declarat Chris Watters, din partea GameSpot.

Pentru urmatoarele 6 saptamani specialistii in IT preconizeaza vanzari de peste 1 miliard de dolari pentru Modern Warfare 3.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Warfare call of duty 3, #incasari record, #vanzari jocuri electronice, #joc warfare , #Jocuri